Devriye gezen polisi görünce motoru bırakarak sırra kadem bastı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 14.11.2022 - 12:20, Güncelleme: 14.11.2022 - 09:33
 

Devriye gezen polisi görünce motoru bırakarak sırra kadem bastı

Devriye gezen polisi görünce motoru bırakarak sırra kadem bastı

Çanakkale’de devriye gezen polis ekibini gören bir kişi bindiği motosikleti yere atarak kaçtı.Olay, merkeze bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli devriye gezen polis ekibini görünce bindiği motosikleti yere atarak kaçtı. Şüphelinin bu hareketi üzerine polis ekibi ile şüpheli arasın kovalamaca yaşanırken şüpheli izini kaybettirerek sırra kadem bastı. Çalıntı olduğu düşünülen motosiklet üzerinde Olay Yeri İnceleme ekipleri parmak izi çalışması yaptı. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri şüpheliyi arama çalışmalarını sürdürüyor.
Devriye gezen polisi görünce motoru bırakarak sırra kadem bastı
Çanakkale’de devriye gezen polis ekibini gören bir kişi bindiği motosikleti yere atarak kaçtı.
Olay, merkeze bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli devriye gezen polis ekibini görünce bindiği motosikleti yere atarak kaçtı. Şüphelinin bu hareketi üzerine polis ekibi ile şüpheli arasın kovalamaca yaşanırken şüpheli izini kaybettirerek sırra kadem bastı. Çalıntı olduğu düşünülen motosiklet üzerinde Olay Yeri İnceleme ekipleri parmak izi çalışması yaptı. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri şüpheliyi arama çalışmalarını sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir