109 2
109

ÇTSO Ziyareti, Çanakkale İçin Birlikte Çalışma Vakti

22.09.2023 - 12:43, Güncelleme: 22.09.2023 - 12:43
 

ÇTSO Ziyareti, Çanakkale İçin Birlikte Çalışma Vakti

ÇTSO Başkanı Semizoğlu, üyelerin katılımıyla Çanakkale'nin büyümesine ve gelişmesine olan bağlılığı vurguladı.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen önemli bir ziyarette bulunduk. Ziyaret sırasında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal da hazır bulundu. Bu ziyaret, üyelerimizin katılımı ve ilgisiyle gerçekleşti ve bizleri son derece memnun etti. Başkan Semizoğlu, ziyaret hakkında şunları belirtti: "Üyelerimizin ziyareti bizleri çok mutlu etti. Üyelerimizden sektörleriyle ilgili güncel bilgiler aldık ve fikir alışverişinde bulunduk. Çanakkale'de yaşayan her birimiz, memleketimizin gelişmesini ve büyümesini arzu ediyoruz, ancak kendi özgün dokusunu kaybetmeden. Bu noktada üyelerimize, katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederim. Çanakkale'nin hak ettiği konuma ulaşabilmesi için yapılan ve yapılacak olan her çalışmaya destek vermek, hepimizin görevidir. Her bir kişi, bu büyük projede bir tuğla koyarsa, bu kent için büyük bir adım atmış oluruz." ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki bu önemli ziyaret, Çanakkale'nin geleceği ve ekonomisi için atılan önemli adımlardan biridir. Bizler, üyelerimizin desteğiyle birlikte Çanakkale'nin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Gelecekte de bu tür etkinliklerle, kentimizin daha da ileriye gitmesine yardımcı olmayı hedefliyoruz.  Çanakkale TV
ÇTSO Başkanı Semizoğlu, üyelerin katılımıyla Çanakkale'nin büyümesine ve gelişmesine olan bağlılığı vurguladı.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen önemli bir ziyarette bulunduk. Ziyaret sırasında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal da hazır bulundu. Bu ziyaret, üyelerimizin katılımı ve ilgisiyle gerçekleşti ve bizleri son derece memnun etti.

Başkan Semizoğlu, ziyaret hakkında şunları belirtti: "Üyelerimizin ziyareti bizleri çok mutlu etti. Üyelerimizden sektörleriyle ilgili güncel bilgiler aldık ve fikir alışverişinde bulunduk. Çanakkale'de yaşayan her birimiz, memleketimizin gelişmesini ve büyümesini arzu ediyoruz, ancak kendi özgün dokusunu kaybetmeden. Bu noktada üyelerimize, katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederim. Çanakkale'nin hak ettiği konuma ulaşabilmesi için yapılan ve yapılacak olan her çalışmaya destek vermek, hepimizin görevidir. Her bir kişi, bu büyük projede bir tuğla koyarsa, bu kent için büyük bir adım atmış oluruz."

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki bu önemli ziyaret, Çanakkale'nin geleceği ve ekonomisi için atılan önemli adımlardan biridir. Bizler, üyelerimizin desteğiyle birlikte Çanakkale'nin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Gelecekte de bu tür etkinliklerle, kentimizin daha da ileriye gitmesine yardımcı olmayı hedefliyoruz. 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir