109 2
109

ÇTSO ve Malkara TSO İşbirliği, Bölgesel Ekonomi Güçleniyor

EKONOMİ 28.09.2023 - 15:16, Güncelleme: 28.09.2023 - 15:16
 

ÇTSO ve Malkara TSO İşbirliği, Bölgesel Ekonomi Güçleniyor

ÇTSO Başkanı Semizoğlu, Malkara TSO ile bölgesel ekonomi, altyapı projeleri ve işbirliği konularını görüştü.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal, misafirlerini ağırladılar. Başkan Selçuk Semizoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası heyetiyle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti. Toplantıda, bölgesel ticaretin rekabet gücünün artırılması ve geliştirilmesi, sektörel yeniliklerin ele alınması ve çağın gerektirdiği altyapı ve üstyapı projelerinin değerlendirildiğini vurguladı. Başkan Semizoğlu, özellikle 1915 Çanakkale Köprüsü, bağlantılı çevre yolları ve tüneller gibi büyük projelerin bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi. Bu projelerin orta vadede bölgenin ekonomik yapısını tamamen dönüştüreceğini belirterek, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nın nazik ziyaretleri için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini iletti. Bu önemli buluşmanın, bölgesel işbirliği ve kalkınma için atılan önemli bir adım olduğunu söyleyen Başkan Semizoğlu, gelecekte daha fazla işbirliği fırsatı ve projeleri üzerinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ziyaret, bölgenin ekonomik geleceği açısından önemli görüşmelerin ve işbirliğinin başlangıcı olarak değerlendirildi.
ÇTSO Başkanı Semizoğlu, Malkara TSO ile bölgesel ekonomi, altyapı projeleri ve işbirliği konularını görüştü.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal, misafirlerini ağırladılar.

Başkan Selçuk Semizoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası heyetiyle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti. Toplantıda, bölgesel ticaretin rekabet gücünün artırılması ve geliştirilmesi, sektörel yeniliklerin ele alınması ve çağın gerektirdiği altyapı ve üstyapı projelerinin değerlendirildiğini vurguladı.

Başkan Semizoğlu, özellikle 1915 Çanakkale Köprüsü, bağlantılı çevre yolları ve tüneller gibi büyük projelerin bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi. Bu projelerin orta vadede bölgenin ekonomik yapısını tamamen dönüştüreceğini belirterek, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nın nazik ziyaretleri için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini iletti.

Bu önemli buluşmanın, bölgesel işbirliği ve kalkınma için atılan önemli bir adım olduğunu söyleyen Başkan Semizoğlu, gelecekte daha fazla işbirliği fırsatı ve projeleri üzerinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret, bölgenin ekonomik geleceği açısından önemli görüşmelerin ve işbirliğinin başlangıcı olarak değerlendirildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir