ÇTSO ve ÇOMÜ İşbirliği Güçleniyor, Yeni Projeler ve Fırsatlar Yolda

EKONOMİ 03.08.2023 - 01:17, Güncelleme: 03.08.2023 - 01:17
 

ÇTSO ve ÇOMÜ İşbirliği Güçleniyor, Yeni Projeler ve Fırsatlar Yolda

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile ÇOMÜ'nün Rektörü Prof. Dr. Erenoğlu, işbirliğiyle öğrencilere destek ve sahada somut projeler için güç birliği yapıyor.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik ve Akın Yalman ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Başkan Semizoğlu, ziyarette duyduğu mutluluğu dile getirerek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) yeni atanan Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirtti. Kendilerine gösterilen nezakete de teşekkür eden Başkan Semizoğlu, Üniversite ile işbirliğine olan önemlerini vurguladı. ÇTSO olarak her dönemde Üniversiteye destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Ziyaret sırasında Başkan Semizoğlu ve Rektör Erenoğlu, yeni eğitim sezonunda Üniversiteyi tercih edecek öğrencilere yönelik yapılacak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, ÇTSO ve ÇOMÜ işbirliğiyle öğrencilere Oda bünyesinde staj imkânı sağlanabilmesi için yapılacaklar ve ÇOBİLTUM'dan üyelerin daha çok fayda sağlayabilmesi için düşünülecek adımlar da masaya yatırıldı. Bu konuda stratejik bir yol haritası oluşturmak ve somut sonuçlar elde etmek için önerilerde bulunuldu. Başkan Semizoğlu, ziyaretin ardından Rektör Erenoğlu ile birlikte ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde bulunan Piri Reis Müzesi'ni gezdiklerini ve Rektör Erenoğlu'na ÇTSO'nun Osmanlı Belgeleriyle Çanakkale Deniz Ticareti kitabını hediye ettiğini ifade etti.  Çanakkale TV
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile ÇOMÜ'nün Rektörü Prof. Dr. Erenoğlu, işbirliğiyle öğrencilere destek ve sahada somut projeler için güç birliği yapıyor.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik ve Akın Yalman ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Başkan Semizoğlu, ziyarette duyduğu mutluluğu dile getirerek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) yeni atanan Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirtti. Kendilerine gösterilen nezakete de teşekkür eden Başkan Semizoğlu, Üniversite ile işbirliğine olan önemlerini vurguladı. ÇTSO olarak her dönemde Üniversiteye destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında Başkan Semizoğlu ve Rektör Erenoğlu, yeni eğitim sezonunda Üniversiteyi tercih edecek öğrencilere yönelik yapılacak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, ÇTSO ve ÇOMÜ işbirliğiyle öğrencilere Oda bünyesinde staj imkânı sağlanabilmesi için yapılacaklar ve ÇOBİLTUM'dan üyelerin daha çok fayda sağlayabilmesi için düşünülecek adımlar da masaya yatırıldı. Bu konuda stratejik bir yol haritası oluşturmak ve somut sonuçlar elde etmek için önerilerde bulunuldu.

Başkan Semizoğlu, ziyaretin ardından Rektör Erenoğlu ile birlikte ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde bulunan Piri Reis Müzesi'ni gezdiklerini ve Rektör Erenoğlu'na ÇTSO'nun Osmanlı Belgeleriyle Çanakkale Deniz Ticareti kitabını hediye ettiğini ifade etti. 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir