ÇÖZAK deprem bölgesinde
ÇÖZAK deprem bölgesinde
Çanakkale İl Özel İdaresi Arama Kurtarma Ekipleri (ÇÖZAK), deprem bölgesi Osmaniye'de arama ve kurtarma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Osmaniye'de yürütülen arama kurtarma çalışmalarına katılan 9 kişilik Çanakkale İl Özel İdaresi Arama Kurtarma Ekipleri (ÇÖZAK), depreme yönelik yardım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, " Çanakkale İl Özel İdaresi Arama Kurtarma Ekipleri (ÇÖZAK), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde meydana gelen, çevresindeki 10 ilimizden de büyük bir şekilde hissedilen ve bu illerimizde de can kaybı ve ağır hasara yol açan depreme yönelik yardım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Deprem haberini aldıktan sonra 9 kişilik ÇÖZAK ekibi bölgeye hemen hareket etti. Ekibimiz, Osmaniye ilinde arama kurtarma çalışmalarına AFAD koordinasyonunda devam etmektedir. Ayrıca araç parkımızdaki; 1 adet Bekoloder, 1adet Ekskavatör, 3 adet 25 tonluk Kamyon , 1 adet 31+1 kişilik otobüs ve 1 adet 29+1 kişilik otobüs olmak üzere 7 adet aracımız sorumlu personelimiz ile birlikte bölgeye ulaşmıştır. Araçlarımız Osmaniye ilinde arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek vermektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.