ÇOMÜ'de Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler ve Eğitim Projeleri Görüşüldü

27.07.2023 - 00:27, Güncelleme: 27.07.2023 - 00:27
 

ÇOMÜ'de Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler ve Eğitim Projeleri Görüşüldü

ÇOMÜ'de Rektör Erenoğlu ve Yüksekokul Müdürleri, Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler ve Eğitim Projelerini Planlamak İçin Toplandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, bir dizi önemli toplantı için Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, ile MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin Gür ve Meslek Yüksekokul Müdürleri bir araya geldi. Toplantıda, üniversitedeki önemli konulardan biri, kaybolmaya yüz tutmuş meslekler listesine göre eğitim projelerinin planlanmasıydı. Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal ve Doç. Dr. Ganime Aydın, bu konuda önemli sunumlar gerçekleştirdiler. Toplantıda ayrıca, 2023 yılında ÇOMÜ Meslek Yüksekokullarının mevcut durumunun değerlendirilmesi yapıldı. 2024 yılında yapılması planlanan çalışmalar ve atılması gereken adımlar da ele alındı. 
ÇOMÜ'de Rektör Erenoğlu ve Yüksekokul Müdürleri, Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler ve Eğitim Projelerini Planlamak İçin Toplandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, bir dizi önemli toplantı için Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, ile MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin Gür ve Meslek Yüksekokul Müdürleri bir araya geldi.

Toplantıda, üniversitedeki önemli konulardan biri, kaybolmaya yüz tutmuş meslekler listesine göre eğitim projelerinin planlanmasıydı. Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal ve Doç. Dr. Ganime Aydın, bu konuda önemli sunumlar gerçekleştirdiler.

Toplantıda ayrıca, 2023 yılında ÇOMÜ Meslek Yüksekokullarının mevcut durumunun değerlendirilmesi yapıldı. 2024 yılında yapılması planlanan çalışmalar ve atılması gereken adımlar da ele alındı. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir