109 2
109

ÇOMÜ ve Ezine Belediyesi İşbirliği: Ezine Çalıştayı

EKONOMİ 26.10.2023 - 14:00, Güncelleme: 26.10.2023 - 14:00
 

ÇOMÜ ve Ezine Belediyesi İşbirliği: Ezine Çalıştayı

ÇOMÜ ve Ezine Belediyesi, bölge kalkınması için güçlerini birleştiriyor! Ezine Çalıştayı iş birliklerini masaya yatırdı.

"Ezine Çalıştayı," ÇOMÜ ile Ezine Belediyesi arasındaki iş birliklerini geliştirmeyi ve Ezine bölgesinin kalkındırılmasına yönelik bir adım olarak, Ezine OPET Yanmazlar Sosyal Tesislerinde düzenlendi. Bu önemli etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Lapseki MYO Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Ezine MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ekici, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine Gıda OSB Müdürü Alper Altınok, ilçe protokolü, STK temsilcileri ve akademisyenler katıldı. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Ezine'nin hızla geliştiğine vurgu yaparak, "Bu çalıştayın, üniversitemizin Ezine ile işbirliklerini geliştirmesi ve bölgemizin kalkınmasına katkı sağlaması açısından büyük bir fırsat olduğuna inanıyorum. Üniversitemiz, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında kalite odaklı faaliyetler yürütmekte ve yeni dönemde bu faaliyetlerini üniversite-kent ve üniversite-sanayi işbirlikleri bağlamında daha da geliştirmeyi hedefliyor. Üniversitemiz ile ilçemiz arasındaki iş birliklerini güçlendirmeyi ve bu işbirlikleriyle hayata geçirilecek projelere öncülük etmeyi amaçlıyoruz." Çalıştay, katılımcıların iş birliği konularında fikir alışverişi yaparak sona erdi. Bu etkinlik, ÇOMÜ ile Ezine Belediyesi arasındaki işbirliğini güçlendirme yolunda önemli bir adım olarak kaydedildi.
ÇOMÜ ve Ezine Belediyesi, bölge kalkınması için güçlerini birleştiriyor! Ezine Çalıştayı iş birliklerini masaya yatırdı.

"Ezine Çalıştayı," ÇOMÜ ile Ezine Belediyesi arasındaki iş birliklerini geliştirmeyi ve Ezine bölgesinin kalkındırılmasına yönelik bir adım olarak, Ezine OPET Yanmazlar Sosyal Tesislerinde düzenlendi. Bu önemli etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Lapseki MYO Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Ezine MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ekici, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine Gıda OSB Müdürü Alper Altınok, ilçe protokolü, STK temsilcileri ve akademisyenler katıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Ezine'nin hızla geliştiğine vurgu yaparak, "Bu çalıştayın, üniversitemizin Ezine ile işbirliklerini geliştirmesi ve bölgemizin kalkınmasına katkı sağlaması açısından büyük bir fırsat olduğuna inanıyorum. Üniversitemiz, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında kalite odaklı faaliyetler yürütmekte ve yeni dönemde bu faaliyetlerini üniversite-kent ve üniversite-sanayi işbirlikleri bağlamında daha da geliştirmeyi hedefliyor. Üniversitemiz ile ilçemiz arasındaki iş birliklerini güçlendirmeyi ve bu işbirlikleriyle hayata geçirilecek projelere öncülük etmeyi amaçlıyoruz."

Çalıştay, katılımcıların iş birliği konularında fikir alışverişi yaparak sona erdi. Bu etkinlik, ÇOMÜ ile Ezine Belediyesi arasındaki işbirliğini güçlendirme yolunda önemli bir adım olarak kaydedildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir