ÇOMÜ, Trakya kariyer fuarında gençlerle buluştu

KÜLTÜR 28.12.2023 - 20:01, Güncelleme: 28.12.2023 - 20:05
 

ÇOMÜ, Trakya kariyer fuarında gençlerle buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Kariyer Fuarına katıldı. 50 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda ÇOMÜ ekibi, Çanakkale’yi ve Üniversiteyi tanıttı..

Trakya Kariyer Fuarı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirildi. 2 gün süren fuarın açılış törenine, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Fatih Akkuzu, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Yardımcısı Osman Çakar, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Taşan, Kırklareli Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nurettin Aka, üst düzey protokol, akademisyenler, sektör temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, yaptığı konuşmada fuara yaklaşık 50 bin kişi ve 400'den fazla firmanın katıldığını belirtti. Konuşmaların ardından fuara destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerine plaket takdim edildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri stantları gezdi. Öğrenciler ve mezunlar iki gün süren kariyer fuarında firmalarla bir araya gelerek kariyer planlamalarını yapma fırsatı buldu.  Gerçekleştirilen paneller sayesinde sektörde olan  insanların deneyimleri de öğrenciler için bir fırsat oldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ standını ziyaret edenlerle sohbet ederek Üniversite ve Çanakkale hakkında bilgi verdi.   Haber: Hatice ÇEKİL
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Kariyer Fuarına katıldı. 50 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda ÇOMÜ ekibi, Çanakkale’yi ve Üniversiteyi tanıttı..

Trakya Kariyer Fuarı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirildi.

2 gün süren fuarın açılış törenine, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Fatih Akkuzu, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Yardımcısı Osman Çakar, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Taşan, Kırklareli Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nurettin Aka, üst düzey protokol, akademisyenler, sektör temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, yaptığı konuşmada fuara yaklaşık 50 bin kişi ve 400'den fazla firmanın katıldığını belirtti. Konuşmaların ardından fuara destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerine plaket takdim edildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri stantları gezdi. Öğrenciler ve mezunlar iki gün süren kariyer fuarında firmalarla bir araya gelerek kariyer planlamalarını yapma fırsatı buldu.  Gerçekleştirilen paneller sayesinde sektörde olan  insanların deneyimleri de öğrenciler için bir fırsat oldu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ standını ziyaret edenlerle sohbet ederek Üniversite ve Çanakkale hakkında bilgi verdi.

 

Haber: Hatice ÇEKİL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir