ÇOMÜ Tarım İşbirliği, Sektör Liderleri Stratejik Toplantıda Buluştu

TARIM 16.08.2023 - 00:51, Güncelleme: 16.08.2023 - 00:51
 

ÇOMÜ Tarım İşbirliği, Sektör Liderleri Stratejik Toplantıda Buluştu

ÇOMÜ Rektörü ve sektör liderleri, tarımın geleceğini şekillendirmek için stratejik toplantıda bir araya geldi. İşbirliği ve vizyon paylaşımı öne çıktı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, tarım ve ormancılık alanındaki çalışmalarını güçlendirmeye devam ediyor. Son açıklamada, Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal başkanlığında, tarım sektörünün önemli aktörleri bir araya geldi. Toplantıya, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Mehmet İrfan Mutluay, GMKA temsilcileri, ilçe belediyelerinin temsilcileri, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ve tarımı ilgilendiren STK temsilcileri katıldı. Toplantıda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren analiz laboratuvarı ve yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Merkez Müdürü Doç. Dr. Ayça Aydoğdu ve akademik danışmanlar, analiz laboratuvarının faaliyetleri ve sonuçları konusunda katılımcılara bilgi aktardı. Ardından Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu moderatörlüğünde bir soru-cevap bölümü gerçekleştirildi. Bu bölümde, merkezden beklentiler, öneriler ve çözüm önerileri tartışıldı. Katılımcılar, gelecekteki projeler ve işbirlikleri için fikirlerini paylaşarak ortak bir vizyon oluşturmayı amaçladılar. Toplantıda ayrıca, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi proje ekiplerinin bir araya gelmesi ve bölgeye yönelik üretici eğitimlerinin düzenlenmesi hususunda anlaşmaya varıldı. Bu işbirliği, bölgedeki tarım sektörünün daha da gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.    Çanakkale TV 
ÇOMÜ Rektörü ve sektör liderleri, tarımın geleceğini şekillendirmek için stratejik toplantıda bir araya geldi. İşbirliği ve vizyon paylaşımı öne çıktı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, tarım ve ormancılık alanındaki çalışmalarını güçlendirmeye devam ediyor. Son açıklamada, Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal başkanlığında, tarım sektörünün önemli aktörleri bir araya geldi. Toplantıya, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Mehmet İrfan Mutluay, GMKA temsilcileri, ilçe belediyelerinin temsilcileri, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ve tarımı ilgilendiren STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren analiz laboratuvarı ve yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Merkez Müdürü Doç. Dr. Ayça Aydoğdu ve akademik danışmanlar, analiz laboratuvarının faaliyetleri ve sonuçları konusunda katılımcılara bilgi aktardı. Ardından Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu moderatörlüğünde bir soru-cevap bölümü gerçekleştirildi. Bu bölümde, merkezden beklentiler, öneriler ve çözüm önerileri tartışıldı. Katılımcılar, gelecekteki projeler ve işbirlikleri için fikirlerini paylaşarak ortak bir vizyon oluşturmayı amaçladılar.

Toplantıda ayrıca, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi proje ekiplerinin bir araya gelmesi ve bölgeye yönelik üretici eğitimlerinin düzenlenmesi hususunda anlaşmaya varıldı. Bu işbirliği, bölgedeki tarım sektörünün daha da gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyor. 

 

Çanakkale TV 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir