CHP'de İbrahim Can Ergun Adaylığını Açıkladı

SİYASET 08.08.2023 - 01:19, Güncelleme: 08.08.2023 - 01:19
 

CHP'de İbrahim Can Ergun Adaylığını Açıkladı

CHP'nin önde gelen isimleri, İbrahim Can Ergun'un adaylığını desteklemek için bir araya geldi. Birlik ve güç vurgusu yapıldı.

CHP'nin önde gelen isimlerinden Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, İbrahim Can Ergun'un partisinin merkez ilçe başkanlığı binasında düzenlediği basın açıklamasına destek vermek amacıyla bir araya geldi. Basın açıklamasında, İbrahim Can Ergun adaylığını resmi olarak duyururken, parti üst düzey yöneticileri de birlikte yer aldı. Ergun'un adaylık duyurusu, CHP'nin Çanakkale'deki merkez ilçe başkanlığı binasında gerçekleşti. Bu önemli açıklamaya, Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan ve Serdar Soydan gibi CHP'nin önde gelen isimleri de katıldı. Katılımcılar, Ergun'un adaylığına verdikleri destekle birlikte, partinin birliğini ve gücünü vurguladılar.  Adaylığını açıklayan İbrahim Can Ergun'un beyanının tamamı ise şöyle; “Öncelikle sizlere kendimden bahsetmek isterim. 1983 yılı Çanakkale doğumluyum. İlk ve Orta öğrenimimi Çanakkale’de bitirdim. Yüksek öğrenimimi Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünde tamamladım. 5 yılı kamu,12 yılı özel sektör olmak üzere yaklaşık 17 yıldır kendi mesleğimi icra ediyorum. Aktif siyasete 2014 yılı yerel seçimlerinde Çanakkale Belediye Meclis Üyesi adayı olarak adım attım. O günden bugüne kadar belediye meclis üyeliğinin yanı sıra parti içi görevlerde aktif olarak çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinin onurlu bir toplum hizmeti olduğu bilinciyle partimde verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret ettim. 12 Temmuz’da Merkez İlçe köylerimizle başlayıp 25 Temmuz’da Barbaros Mahallemizle tamamlanan Merkez İlçe Delege Seçimleri’nde gördüğümüz üzere üyelerimiz önemli bir katılımla sandığa giderek iradesini ortaya koymuştur. Siyasetin merkezi olan sokağın sesine kulak vererek buradan çıkan iradeden hepimizin dersler çıkarması gerekmektedir. Bu bağlamda bir devrimcinin sözünü hatırlatmak isterim. Eğer siyasete müdahale etmezseniz, siyaset elbet bir gün hayatınıza müdahale edecektir. Buradan yola çıkarak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonrasında tabanımızda oluşan hayal kırıklığını gidermek, topluma tabandan yükselen değişim talebiyle tekrar umut aşılamak, tek adam rejimine karşı laik, demokratik, tam bağımsız hukuk devleti anlayışını büyütmek, önümüzdeki yerel seçimlere partimizi en güçlü şekilde hazırlamak ve siyasete genç ve dinamik kadrolarla müdahale etmek için, yapılacak olan Çanakkale Merkez İlçe Kongresinde, Merkez İlçe Başkanlığı’na adayım. Unutulmamalıdır ki; Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, ‘Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.’Evet biz de umudumuzu yitirmeyeceğiz! Yolumuz açık olsun arkadaşlar.” 
CHP'nin önde gelen isimleri, İbrahim Can Ergun'un adaylığını desteklemek için bir araya geldi. Birlik ve güç vurgusu yapıldı.

CHP'nin önde gelen isimlerinden Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, İbrahim Can Ergun'un partisinin merkez ilçe başkanlığı binasında düzenlediği basın açıklamasına destek vermek amacıyla bir araya geldi. Basın açıklamasında, İbrahim Can Ergun adaylığını resmi olarak duyururken, parti üst düzey yöneticileri de birlikte yer aldı.

Ergun'un adaylık duyurusu, CHP'nin Çanakkale'deki merkez ilçe başkanlığı binasında gerçekleşti. Bu önemli açıklamaya, Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan ve Serdar Soydan gibi CHP'nin önde gelen isimleri de katıldı. Katılımcılar, Ergun'un adaylığına verdikleri destekle birlikte, partinin birliğini ve gücünü vurguladılar. 

Adaylığını açıklayan İbrahim Can Ergun'un beyanının tamamı ise şöyle;

“Öncelikle sizlere kendimden bahsetmek isterim. 1983 yılı Çanakkale doğumluyum. İlk ve Orta öğrenimimi Çanakkale’de bitirdim. Yüksek öğrenimimi Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünde tamamladım. 5 yılı kamu,12 yılı özel sektör olmak üzere yaklaşık 17 yıldır kendi mesleğimi icra ediyorum.

Aktif siyasete 2014 yılı yerel seçimlerinde Çanakkale Belediye Meclis Üyesi adayı olarak adım attım. O günden bugüne kadar belediye meclis üyeliğinin yanı sıra parti içi görevlerde aktif olarak çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinin onurlu bir toplum hizmeti olduğu bilinciyle partimde verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret ettim.

12 Temmuz’da Merkez İlçe köylerimizle başlayıp 25 Temmuz’da Barbaros Mahallemizle tamamlanan Merkez İlçe Delege Seçimleri’nde gördüğümüz üzere üyelerimiz önemli bir katılımla sandığa giderek iradesini ortaya koymuştur. Siyasetin merkezi olan sokağın sesine kulak vererek buradan çıkan iradeden hepimizin dersler çıkarması gerekmektedir.

Bu bağlamda bir devrimcinin sözünü hatırlatmak isterim. Eğer siyasete müdahale etmezseniz, siyaset elbet bir gün hayatınıza müdahale edecektir. Buradan yola çıkarak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonrasında tabanımızda oluşan hayal kırıklığını gidermek, topluma tabandan yükselen değişim talebiyle tekrar umut aşılamak, tek adam rejimine karşı laik, demokratik, tam bağımsız hukuk devleti anlayışını büyütmek, önümüzdeki yerel seçimlere partimizi en güçlü şekilde hazırlamak ve siyasete genç ve dinamik kadrolarla müdahale etmek için, yapılacak olan Çanakkale Merkez İlçe Kongresinde, Merkez İlçe Başkanlığı’na adayım. Unutulmamalıdır ki; Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, ‘Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.’Evet biz de umudumuzu yitirmeyeceğiz! Yolumuz açık olsun arkadaşlar.” 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir