CHP Geyikli adayı skandala imza attı

SİYASET (HM) - Haber Merkezi | 16.03.2024 - 18:03, Güncelleme: 16.03.2024 - 18:07
 

CHP Geyikli adayı skandala imza attı

CHP Geyikli Belediye Başkan Adayı Recai Yiğit’in seçim aracını görenler gözlerine inanamadı. Seçim aracının ön camında devlet kurumu kartını gören vatandaşlar şoke oldu.

Seçime sayılı günler kala Geyikli’de şaşkınlık yaratan bir seçim aracı konuşulur oldu. CHP Geyikli Belediye Başkan Adayı Recai Yiğit’e çalışan bir araç, devlet kurumu kartıyla yollarda gezdi. CHP Geyikli Belediye Başkan Adayı Recai Yiğit'in seçim aracında devlet kurumu kartıyla dolaşması, tam anlamıyla bir skandalı andırıyor. CHP logolarıyla süslenen, CHP Geyikli Belediye Başkan Adayı Recai Yiğit ve meclis üyelerinin büyük fotoğrafları ile bir reklam aracı haline getirilen seçim aracında “TÜRKİYE CUMHURİYETİ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI LOGOLU, T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 5. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN” kartını görenler gözlerine inanamadı.     Mitsubishi marka 45 YA 8185 plakalı seçim minibüsündeki kartın ne amaçla araca konduğu merak uyandırdı. Geyiklili vatandaşlar “CHP Seçim aracı bu kart ile yolda öncelik mi arıyor?” sorusu aklına geldi.    Seçim sürecinde halkı etkilemeye çalışan bir adayın, devletin resmi kurumlarıyla ilişkilendirilmiş bir kartı aracında sergilemesi, hem dürüstlük hem de etik açıdan kabul edilemez bir davranış olarak nitelendirildi. Yiğit'in seçim kampanyasında bu tür bir numaraya başvurması, halk nezdinde güveni sarstı ve adayın samimiyetinden şüphe etmeye neden oldu.
CHP Geyikli Belediye Başkan Adayı Recai Yiğit’in seçim aracını görenler gözlerine inanamadı. Seçim aracının ön camında devlet kurumu kartını gören vatandaşlar şoke oldu.

Seçime sayılı günler kala Geyikli’de şaşkınlık yaratan bir seçim aracı konuşulur oldu. CHP Geyikli Belediye Başkan Adayı Recai Yiğit’e çalışan bir araç, devlet kurumu kartıyla yollarda gezdi. CHP Geyikli Belediye Başkan Adayı Recai Yiğit'in seçim aracında devlet kurumu kartıyla dolaşması, tam anlamıyla bir skandalı andırıyor.

CHP logolarıyla süslenen, CHP Geyikli Belediye Başkan Adayı Recai Yiğit ve meclis üyelerinin büyük fotoğrafları ile bir reklam aracı haline getirilen seçim aracında “TÜRKİYE CUMHURİYETİ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI LOGOLU, T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 5. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN” kartını görenler gözlerine inanamadı.
 
 
Mitsubishi marka 45 YA 8185 plakalı seçim minibüsündeki kartın ne amaçla araca konduğu merak uyandırdı. Geyiklili vatandaşlar “ CHP Seçim aracı bu kart ile yolda öncelik mi arıyor?” sorusu aklına geldi. 
 
Seçim sürecinde halkı etkilemeye çalışan bir adayın, devletin resmi kurumlarıyla ilişkilendirilmiş bir kartı aracında sergilemesi, hem dürüstlük hem de etik açıdan kabul edilemez bir davranış olarak nitelendirildi.
Yiğit'in seçim kampanyasında bu tür bir numaraya başvurması, halk nezdinde güveni sarstı ve adayın samimiyetinden şüphe etmeye neden oldu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir