Ceylan’dan Özel’e destek

SİYASET 15.09.2023 - 18:46, Güncelleme: 15.09.2023 - 18:46
 

Ceylan’dan Özel’e destek

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Genel Başkan adaylığını açıklayan Özgür Özel’e destek açıklaması yaptı.

CHP'de Genel Başkanlık yarışı hızlandı.  Adaylığını resmen ilan eden Özgür Özel'in ardından, Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha çıktı. Eski Parti Meclisi üyesi Prof. Dr. Örsan Öymen, genel merkezde düzenlediği basın toplantısında genel başkanlığa adaylığını açıkladı. Genel Merkezde bu gelişmeler yaşanırken CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özel'e desteğini açıkladı. Özel ile fotoğrafını paylaşan Ceylan, "Türkiye'yi içine girdigi karanlıktan kurtarmak için  #DeğişiminYüzyılı #YüzyılınDeğişimi sloganıyla yeni bir yola çıkıyoruz. Partimize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi. 
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Genel Başkan adaylığını açıklayan Özgür Özel’e destek açıklaması yaptı.

CHP'de Genel Başkanlık yarışı hızlandı.  Adaylığını resmen ilan eden Özgür Özel'in ardından, Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha çıktı. Eski Parti Meclisi üyesi Prof. Dr. Örsan Öymen, genel merkezde düzenlediği basın toplantısında genel başkanlığa adaylığını açıkladı.

Genel Merkezde bu gelişmeler yaşanırken CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özel'e desteğini açıkladı. Özel ile fotoğrafını paylaşan Ceylan, "Türkiye'yi içine girdigi karanlıktan kurtarmak için  #DeğişiminYüzyılı #YüzyılınDeğişimi sloganıyla yeni bir yola çıkıyoruz. Partimize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir