Çan'da Otomobil Çarpması Sonucu Yaya Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ 02.11.2023 - 16:21, Güncelleme: 02.11.2023 - 16:32
 

Çan'da Otomobil Çarpması Sonucu Yaya Hayatını Kaybetti

Çan'da otomobilin çarptığı yaya, Çan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde dün gece korkunç bir olay meydana geldi. Saat 22.00 civarında, otogarın önünde bulunan üst geçidi kullanmayan 60 yaşındaki Saziye Algın, sahil yolunu karşıya geçmek isterken, iddiaya göre Yüksel E. tarafından kullanılan 17 HJ 787 plakalı araçla çarpıldı. Olay sonrasında 112 Acil Servis ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Çan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Saziye Algın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, yaşanan trajik kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kaza sırasında Saziye Algın'ın üst geçidi kullanmamış olabileceği ve otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirtiliyor. Bu üzücü olay, dikkatleri yaya güvenliği ve trafik kurallarına uyma konusunda bir kez daha çekti. Her iki tarafın da durumuyla ilgili ayrıntılı soruşturma devam ediyor.
Çan'da otomobilin çarptığı yaya, Çan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde dün gece korkunç bir olay meydana geldi. Saat 22.00 civarında, otogarın önünde bulunan üst geçidi kullanmayan 60 yaşındaki Saziye Algın, sahil yolunu karşıya geçmek isterken, iddiaya göre Yüksel E. tarafından kullanılan 17 HJ 787 plakalı araçla çarpıldı.

Olay sonrasında 112 Acil Servis ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Çan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Saziye Algın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, yaşanan trajik kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kaza sırasında Saziye Algın'ın üst geçidi kullanmamış olabileceği ve otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirtiliyor. Bu üzücü olay, dikkatleri yaya güvenliği ve trafik kurallarına uyma konusunda bir kez daha çekti. Her iki tarafın da durumuyla ilgili ayrıntılı soruşturma devam ediyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir