Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2025 - 21:19, Güncelleme: 19.02.2025 - 21:28
 

Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor

Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor
Çanakkale’nin ilçelerine bağlı yüksek kesimlerinde bulunan köylerde kar yağışı etkili oluyor. Biga ilçesine bağlı Yolindi köyü ve Camialan köyü ile Yenice ilçesine bağlı Taban köyü kar yağışıyla beyaza büründü. Meteoroloji’nin uyardığı soğuk hava dalgası, Çanakkale’de etkili oluyor. Kent genelinde sıcaklıklar hızla düşerken, özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı kendini gösterdi. Biga ilçesine bağlı Yolindi köyü ve Camialan köyü ile Yenice ilçesine bağlı Taban köyü kar yağışıyla beyaza büründü. Kar yağışıyla birlikte ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Kar yağışını cep telefonları çeken vatandaşlar, sosyal medyada paylaştı. Ekipler, yollarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bölgenin yüksek kesimlerinde kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Yetkililer, hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde daha da düşeceğini belirterek, özellikle ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.
Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor

Çanakkale’nin ilçelerine bağlı yüksek kesimlerinde bulunan köylerde kar yağışı etkili oluyor. Biga ilçesine bağlı Yolindi köyü ve Camialan köyü ile Yenice ilçesine bağlı Taban köyü kar yağışıyla beyaza büründü.
Meteoroloji’nin uyardığı soğuk hava dalgası, Çanakkale’de etkili oluyor. Kent genelinde sıcaklıklar hızla düşerken, özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı kendini gösterdi. Biga ilçesine bağlı Yolindi köyü ve Camialan köyü ile Yenice ilçesine bağlı Taban köyü kar yağışıyla beyaza büründü. Kar yağışıyla birlikte ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Kar yağışını cep telefonları çeken vatandaşlar, sosyal medyada paylaştı.
Ekipler, yollarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bölgenin yüksek kesimlerinde kar yağışının devam etmesi bekleniyor.
Yetkililer, hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde daha da düşeceğini belirterek, özellikle ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.