Çanakkale'den TOGG İle Yeşil Geleceğe Adım

10.10.2023 - 13:57, Güncelleme: 10.10.2023 - 13:57
 

Çanakkale'den TOGG İle Yeşil Geleceğe Adım

Çanakkale'de TOGG'un güneş enerjili şarjıyla çevreci otomobil üretimi başlıyor. Türkiye'nin gururu bu teknolojiye sahip

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Türkiye'nin gurur kaynağı olan yüzde yüz elektrikli ve çevreye duyarlı TOGG aracı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Semizoğlu, TOGG'un Türkiye'nin otomobilini üretme misyonunu üstlenerek Cumhuriyetimizin 100. yılına yerli ve milli bir araçla ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Semizoğlu, bu projenin sadece bir ulaşım aracı olmanın ötesinde stratejik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin Otomobili'nin teknolojik dönüşümün öncülerinden biri olma amacıyla özel bir konumda olduğunu ifade etti. Ayrıca, Odanın teknolojik dönüşümde rol model olma hedefi doğrultusunda TOGG aracını Oda bünyesine kazandırdıklarını açıkladı. Semizoğlu, TOGG aracının Çanakkale'deki şarjının güneş enerji sistemiyle sağlanacağını belirterek, aracın çevreci özelliklere sahip olacağını da dile getirdi. Oda logomuzun fon rengi olan Gemlik Mavisi ile TOGG aracının rengini seçtiklerini ve plakanın da "TS 029" olarak kurumun kısaltılmış harfleri ve kuruluş tarihi olan 29 yılını simgelediğini ekledi. Semizoğlu, Türkiye'nin Otomobili'nin ülkemize kazandırılmasına öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve elektrikli otomobil fabrikası kurulmasında önemli bir rol oynayan TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkürlerini iletti ve bu büyük projeye emek veren herkese Odası adına teşekkür etti. Türkiye'nin Otomobili, ülkenin otomotiv sektöründe çığır açan bir dönüşümün başlangıcı olarak göz kalmaya devam ediyor.
Çanakkale'de TOGG'un güneş enerjili şarjıyla çevreci otomobil üretimi başlıyor. Türkiye'nin gururu bu teknolojiye sahip

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Türkiye'nin gurur kaynağı olan yüzde yüz elektrikli ve çevreye duyarlı TOGG aracı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Semizoğlu, TOGG'un Türkiye'nin otomobilini üretme misyonunu üstlenerek Cumhuriyetimizin 100. yılına yerli ve milli bir araçla ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Semizoğlu, bu projenin sadece bir ulaşım aracı olmanın ötesinde stratejik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin Otomobili'nin teknolojik dönüşümün öncülerinden biri olma amacıyla özel bir konumda olduğunu ifade etti. Ayrıca, Odanın teknolojik dönüşümde rol model olma hedefi doğrultusunda TOGG aracını Oda bünyesine kazandırdıklarını açıkladı.

Semizoğlu, TOGG aracının Çanakkale'deki şarjının güneş enerji sistemiyle sağlanacağını belirterek, aracın çevreci özelliklere sahip olacağını da dile getirdi. Oda logomuzun fon rengi olan Gemlik Mavisi ile TOGG aracının rengini seçtiklerini ve plakanın da "TS 029" olarak kurumun kısaltılmış harfleri ve kuruluş tarihi olan 29 yılını simgelediğini ekledi.

Semizoğlu, Türkiye'nin Otomobili'nin ülkemize kazandırılmasına öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve elektrikli otomobil fabrikası kurulmasında önemli bir rol oynayan TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkürlerini iletti ve bu büyük projeye emek veren herkese Odası adına teşekkür etti. Türkiye'nin Otomobili, ülkenin otomotiv sektöründe çığır açan bir dönüşümün başlangıcı olarak göz kalmaya devam ediyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir