Çanakkale'deki yangınla ilgili Valilikten açıklama geldi

GÜNDEM 23.08.2023 - 01:10, Güncelleme: 23.08.2023 - 01:10
 

Çanakkale'deki yangınla ilgili Valilikten açıklama geldi

Çanakkale'de Orman Yangınına Hava ve Kara Müdahalesi Başladı. Tedbir Amacıyla Köy Boşaltılıyor, Trafik Yönlendiriliyor.

Vatandaşların uyarılması ve çalışmaların daha programlı ilerlemesi açısından bir açıklama yayınladı. Açıklamada: “İlimiz merkez Kayadere köyü civarında başlayan orman yangınına orman ekiplerimiz havadan ve karadan müdahale etmektedir. Kayadere köyümüz tedbir amaçlı boşaltılacak olup vatandaşlarımız Terzioğlu kız yurdunda misafir edilecektir. Ayrıca Çanakkale-Çan karayolu da tedbir amaçlı trafiğe kapatılmış olup vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanmaları ve görevli personelin ikazlarına riayet etmeleri önem arz etmektedir. Rüzgarın kuvvetli olması sebebiyle yangının büyüme riski olduğundan yangın mahalline yakın civardaki köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da teyakkuzda olmaları da önemlidir. İlimize geçmiş olsun dileklerimizle Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadeleri yer aldı.
Çanakkale'de Orman Yangınına Hava ve Kara Müdahalesi Başladı. Tedbir Amacıyla Köy Boşaltılıyor, Trafik Yönlendiriliyor.

Vatandaşların uyarılması ve çalışmaların daha programlı ilerlemesi açısından bir açıklama yayınladı. Açıklamada: “İlimiz merkez Kayadere köyü civarında başlayan orman yangınına orman ekiplerimiz havadan ve karadan müdahale etmektedir. Kayadere köyümüz tedbir amaçlı boşaltılacak olup vatandaşlarımız Terzioğlu kız yurdunda misafir edilecektir. Ayrıca Çanakkale-Çan karayolu da tedbir amaçlı trafiğe kapatılmış olup vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanmaları ve görevli personelin ikazlarına riayet etmeleri önem arz etmektedir. Rüzgarın kuvvetli olması sebebiyle yangının büyüme riski olduğundan yangın mahalline yakın civardaki köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da teyakkuzda olmaları da önemlidir.
İlimize geçmiş olsun dileklerimizle Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadeleri yer aldı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir