Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 100 Gram Skunk Ele Geçirildi

ASAYİŞ 23.06.2023 - 00:09, Güncelleme: 23.06.2023 - 00:09
 

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 100 Gram Skunk Ele Geçirildi

Çanakkale'nin Gelibolu'da yapılan operasyonda jandarma ekipleri, 2 adreste 100 gram Skunk bitkisi ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından elde edilen uyuşturucu madde imal ve ticaretiyle mücadele kapsamında bir operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında ekipler, 2 ayrı adreste arama yaparak önemli bir başarıya imza attı. Yapılan aramalarda bir iklimlendirme çadırı, 1 kök skunk bitkisi, hassas terazi, iklimlendirme sistemi (ısı, ışık, havalandırma, havalandırma ve gübreleme düzenekleri), 100 gram skunk maddesi, 12 adet 7,65 mm tabanca fişeği, 1 adet 9 milimetre kuru sulu tabanca ve cep telefonu ele geçirildi.  Operasyon sırasında bir şüpheliye yasal işlem başlatıldı. Jandarma ekipleri, tespit edilen uyuşturucu madde ticaretine karşı mücadeleyi sürdürmeye devam ediyor.
Çanakkale'nin Gelibolu'da yapılan operasyonda jandarma ekipleri, 2 adreste 100 gram Skunk bitkisi ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından elde edilen uyuşturucu madde imal ve ticaretiyle mücadele kapsamında bir operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında ekipler, 2 ayrı adreste arama yaparak önemli bir başarıya imza attı.

Yapılan aramalarda bir iklimlendirme çadırı, 1 kök skunk bitkisi, hassas terazi, iklimlendirme sistemi (ısı, ışık, havalandırma, havalandırma ve gübreleme düzenekleri), 100 gram skunk maddesi, 12 adet 7,65 mm tabanca fişeği, 1 adet 9 milimetre kuru sulu tabanca ve cep telefonu ele geçirildi. 

Operasyon sırasında bir şüpheliye yasal işlem başlatıldı. Jandarma ekipleri, tespit edilen uyuşturucu madde ticaretine karşı mücadeleyi sürdürmeye devam ediyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir