Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonları: 22 Şüpheli Hakkında İşlem!

ASAYİŞ 20.10.2023 - 14:06, Güncelleme: 20.10.2023 - 14:06
 

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonları: 22 Şüpheli Hakkında İşlem!

Çanakkale'de 19 olayda 22 şüpheli uyuşturucu operasyonlarında yakalandı. Çeteye ağır darbe!

Çanakkale'de son bir hafta içerisinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonlarında, emniyet güçleri tarafından toplam 19 olaya müdahale edildi ve bu operasyonlar sonucunda 22 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan kişilere yönelik operasyonlarını sürdürdü. Bu operasyonlar kapsamında, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi ve 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, hakkında yakalama emri bulunan 3 şahıs da ekipler tarafından yakalandı. Bu 3 şahıstan 1'i tutuklanarak cezaevine teslim edildi, diğer 2 şahıs ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Yapılan yakalamalar sonucunda şüphelilerden toplamda 391,65 gram skunk, 60 gram esrar, 36,10 gram metamfetamin, 1,37 gram bonzai, 7 adet sentetik ecza ve 3 adet ecstasy ele geçirildi. Tüm bu uyuşturucu maddelere el konuldu. Çanakkale'de gerçekleştirilen bu operasyonlarla uyuşturucu madde ticaretine ve kullanımına karşı kararlı bir mücadele sürdürülmektedir. Emniyet güçleri, toplumun güvenliği ve sağlığı için bu tür suçlarla etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edecektir.
Çanakkale'de 19 olayda 22 şüpheli uyuşturucu operasyonlarında yakalandı. Çeteye ağır darbe!

Çanakkale'de son bir hafta içerisinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonlarında, emniyet güçleri tarafından toplam 19 olaya müdahale edildi ve bu operasyonlar sonucunda 22 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan kişilere yönelik operasyonlarını sürdürdü.

Bu operasyonlar kapsamında, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi ve 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, hakkında yakalama emri bulunan 3 şahıs da ekipler tarafından yakalandı. Bu 3 şahıstan 1'i tutuklanarak cezaevine teslim edildi, diğer 2 şahıs ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Yapılan yakalamalar sonucunda şüphelilerden toplamda 391,65 gram skunk, 60 gram esrar, 36,10 gram metamfetamin, 1,37 gram bonzai, 7 adet sentetik ecza ve 3 adet ecstasy ele geçirildi. Tüm bu uyuşturucu maddelere el konuldu.

Çanakkale'de gerçekleştirilen bu operasyonlarla uyuşturucu madde ticaretine ve kullanımına karşı kararlı bir mücadele sürdürülmektedir. Emniyet güçleri, toplumun güvenliği ve sağlığı için bu tür suçlarla etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edecektir.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir