Çanakkale'de Uyuşturucu Baskını Geyikli'de 10 Gram Madde Ele Geçirildi

ASAYİŞ 08.11.2023 - 16:17, Güncelleme: 08.11.2023 - 16:21
 

Çanakkale'de Uyuşturucu Baskını Geyikli'de 10 Gram Madde Ele Geçirildi

Çanakkale'nin Geyikli beldesinde gerçekleşen operasyonda jandarma, araçta 10 gram metamfetamin ve 22 hap ele geçirdi; tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi.

Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sanayi Kavşağı'nda önemli bir başarı elde etti. Operasyon sırasında 17 AES 994 plakalı araçta yapılan detaylı aramada, jandarma ve Sahil Güvenlik birimleri tarafından eğitilmiş uyuşturucu madde arama köpekleri kullanıldı. Yapılan aramada 10 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı, 22 uyuşturucu hap ve suç geliri olduğu düşünülen 4.374 TL ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli A.G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucuyla mücadeledeki kararlı tutumunu bir kez daha ortaya koymaktadır. Toplum sağlığını tehdit eden uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam eden güvenlik birimleri, bu tür faaliyetlere karşı etkin bir mücadele yürütmektedir.
Çanakkale'nin Geyikli beldesinde gerçekleşen operasyonda jandarma, araçta 10 gram metamfetamin ve 22 hap ele geçirdi; tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi.

Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sanayi Kavşağı'nda önemli bir başarı elde etti. Operasyon sırasında 17 AES 994 plakalı araçta yapılan detaylı aramada, jandarma ve Sahil Güvenlik birimleri tarafından eğitilmiş uyuşturucu madde arama köpekleri kullanıldı. Yapılan aramada 10 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı, 22 uyuşturucu hap ve suç geliri olduğu düşünülen 4.374 TL ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli A.G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu operasyon, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucuyla mücadeledeki kararlı tutumunu bir kez daha ortaya koymaktadır. Toplum sağlığını tehdit eden uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam eden güvenlik birimleri, bu tür faaliyetlere karşı etkin bir mücadele yürütmektedir.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir