Çanakkale'de Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı

EKONOMİ 03.08.2023 - 01:11, Güncelleme: 03.08.2023 - 01:11
 

Çanakkale'de Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı

Çan-Çanakkale Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında Almanya'dan tatil için gelen bir aile ve kamyon sürücüsü yaralandı.

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Karakadılar köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Almanya'dan tatil için İzmir'e gelen sürücü ve ailesi yaralandı. Kaza, Çan-Çanakkale Karayolu'nun 10. kilometresinde, Karakadılar köyü sapağında Çanakkale istikametine seyreden İ.S. yönetimindeki 17 ABA 790 plakalı kamyonun dorse lastiğine çarpması sonucu meydana geldi. Kamyonun çarpmasıyla kontrolden çıkan ED ZY 328 plakalı cip, yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabildi. Kazada, cipin sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen biri sürücü olmak üzere eşi ve 3 çocuğu yaralandı. Yaralılar, hızla olay yerine çağrılan ambulanslarla hemen Çan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatarak olayın tam nedenlerini araştırmaya devam ediyor.
Çan-Çanakkale Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında Almanya'dan tatil için gelen bir aile ve kamyon sürücüsü yaralandı.

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Karakadılar köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Almanya'dan tatil için İzmir'e gelen sürücü ve ailesi yaralandı. Kaza, Çan-Çanakkale Karayolu'nun 10. kilometresinde, Karakadılar köyü sapağında Çanakkale istikametine seyreden İ.S. yönetimindeki 17 ABA 790 plakalı kamyonun dorse lastiğine çarpması sonucu meydana geldi. Kamyonun çarpmasıyla kontrolden çıkan ED ZY 328 plakalı cip, yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabildi.

Kazada, cipin sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen biri sürücü olmak üzere eşi ve 3 çocuğu yaralandı. Yaralılar, hızla olay yerine çağrılan ambulanslarla hemen Çan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatarak olayın tam nedenlerini araştırmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir