Çanakkale'de Trafik Kazası, 3 Kişi Ağır Yaralandı

ASAYİŞ 07.11.2023 - 17:40, Güncelleme: 07.11.2023 - 17:40
 

Çanakkale'de Trafik Kazası, 3 Kişi Ağır Yaralandı

Çanakkale'nin Kurşunlu Köyü'nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı, jandarma olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Çanakkale'nin merkezine bağlı Kurşunlu Köyü'nde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, iki aracın karıştığı kaza sonucunda üç kişi ağır şekilde yaralandı. Olay, saat 08.20 civarında gerçekleşti. Emre Güder'in (26) kullandığı 17 RH 200 plakalı araç ile Mustafa Kaçan'ın (23) yönetimindeki 17 HN 218 plakalı araç arasında yaşanan çarpışma sonucunda trafik kazası meydana geldi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Kazada, Emre Güder hafif şekilde yaralanırken, diğer araçta bulunan sürücü Mustafa Kaçan ve yanında bulunan yolcular Sait Kaçan (75) ile Burhanettin Kaçan (55) ağır yaralar aldı. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdikten sonra ağır yaralıları Çanakkale'deki hastanelere sevk etti. Kısa süreli bir süre trafiğe kapanan Çanakkale-Çan karayolu, araçların çekici yardımıyla kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı. Jandarma, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve soruşturma devam ediyor. Kazanın nedenleriyle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için çalışmalar sürüyor.
Çanakkale'nin Kurşunlu Köyü'nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı, jandarma olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Çanakkale'nin merkezine bağlı Kurşunlu Köyü'nde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, iki aracın karıştığı kaza sonucunda üç kişi ağır şekilde yaralandı.

Olay, saat 08.20 civarında gerçekleşti. Emre Güder'in (26) kullandığı 17 RH 200 plakalı araç ile Mustafa Kaçan'ın (23) yönetimindeki 17 HN 218 plakalı araç arasında yaşanan çarpışma sonucunda trafik kazası meydana geldi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Kazada, Emre Güder hafif şekilde yaralanırken, diğer araçta bulunan sürücü Mustafa Kaçan ve yanında bulunan yolcular Sait Kaçan (75) ile Burhanettin Kaçan (55) ağır yaralar aldı. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdikten sonra ağır yaralıları Çanakkale'deki hastanelere sevk etti.

Kısa süreli bir süre trafiğe kapanan Çanakkale-Çan karayolu, araçların çekici yardımıyla kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

Jandarma, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve soruşturma devam ediyor. Kazanın nedenleriyle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için çalışmalar sürüyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir