Çanakkale'de Trafik Kazası; 2 Ölü, 5 Yaralı

ASAYİŞ 24.09.2023 - 12:01, Güncelleme: 24.09.2023 - 12:01
 

Çanakkale'de Trafik Kazası; 2 Ölü, 5 Yaralı

Çanakkale'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde...

Çanakkale'de 2 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin hayatını kaybettiği feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın Çanakkale-Biga karayolu üzerinde gerçekleştiği öğrenildi. Kaza, 23 Eylül 2023 tarihinde saat 13.00 sıralarında Lapseki ilçesi, Adatepe köyü yakınlarında D-200 karayolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsü Murat Korkmaz olan 17 SU 995 plakalı otomobil ile D-200 karayolunda seyir halindeyken, Biga ilçesi Ayıtdere Köyü Muhtarı Ferruh Öztürk'ün yönetimindeki 17 AAF 688 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıktığında yan yana seyir halinde olan araçlardan birine yandan çarptı. Kazanın etkisiyle her iki araç da büyük hasar aldı. 17 SU 995 plakalı araç, yaklaşık 24 metrelik fren izi sonucu tarlaya uçtu. Maalesef, kazada sürücü Murat Korkmaz ile birlikte Necati Albayrak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise Mert A., Fuat A., Fatih A., Rabia Ö. ve Ferruh Ö. olarak belirlendi. Kazayı gören diğer sürücüler hemen durumu jandarma, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Lapseki ve Çanakkale'deki hastanelere kaldırdı. Ancak yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi. Bu üzücü kaza, trafik kurallarının önemini bir kez daha vurgulamaktadır. Sürücülerin dikkatli olmaları, hız sınırlarına uygun seyretmeleri ve özellikle tali yollardan ana yola çıkarken ekstra dikkatli olmaları hayati öneme sahiptir. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Trafik güvenliği herkesin sorumluluğundadır ve bu tür trajik olayları önlemek hepimizin görevidir.
Çanakkale'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde...

Çanakkale'de 2 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin hayatını kaybettiği feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın Çanakkale-Biga karayolu üzerinde gerçekleştiği öğrenildi.

Kaza, 23 Eylül 2023 tarihinde saat 13.00 sıralarında Lapseki ilçesi, Adatepe köyü yakınlarında D-200 karayolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsü Murat Korkmaz olan 17 SU 995 plakalı otomobil ile D-200 karayolunda seyir halindeyken, Biga ilçesi Ayıtdere Köyü Muhtarı Ferruh Öztürk'ün yönetimindeki 17 AAF 688 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıktığında yan yana seyir halinde olan araçlardan birine yandan çarptı.

Kazanın etkisiyle her iki araç da büyük hasar aldı. 17 SU 995 plakalı araç, yaklaşık 24 metrelik fren izi sonucu tarlaya uçtu. Maalesef, kazada sürücü Murat Korkmaz ile birlikte Necati Albayrak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise Mert A., Fuat A., Fatih A., Rabia Ö. ve Ferruh Ö. olarak belirlendi. Kazayı gören diğer sürücüler hemen durumu jandarma, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Lapseki ve Çanakkale'deki hastanelere kaldırdı. Ancak yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Bu üzücü kaza, trafik kurallarının önemini bir kez daha vurgulamaktadır. Sürücülerin dikkatli olmaları, hız sınırlarına uygun seyretmeleri ve özellikle tali yollardan ana yola çıkarken ekstra dikkatli olmaları hayati öneme sahiptir. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Trafik güvenliği herkesin sorumluluğundadır ve bu tür trajik olayları önlemek hepimizin görevidir.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir