Çanakkale’de trafik kazaları: 2 ölü 3 yaralı

ASAYİŞ 20.11.2023 - 20:47, Güncelleme: 20.11.2023 - 20:47
 

Çanakkale’de trafik kazaları: 2 ölü 3 yaralı

Çanakkale’de 3 ayrı yerde meydana gelen 3 trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Ezine’den Çanakkale’ye seyir halinde olan bir otomobille, Erenköy köyü kavşağında yan tali yoldan çıkan otomobil çarpıştı. Kazada, tali yoldan çıkan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer aracın sürücüsü ise hafif şekilde yaralandı. Biga ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir fastfood dükkanında paket servisi işi yapan 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Gelibolu-Eceabat Karayolu T-3 Tüneli içerisinde ticari araç ile traktörün çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.
Çanakkale’de 3 ayrı yerde meydana gelen 3 trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Ezine’den Çanakkale’ye seyir halinde olan bir otomobille, Erenköy köyü kavşağında yan tali yoldan çıkan otomobil çarpıştı. Kazada, tali yoldan çıkan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer aracın sürücüsü ise hafif şekilde yaralandı.

Biga ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir fastfood dükkanında paket servisi işi yapan 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Gelibolu-Eceabat Karayolu T-3 Tüneli içerisinde ticari araç ile traktörün çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir