Çanakkale'de TOGG İştiraki TRUGO ile Yenilenebilir Şarj İstasyonu Açıldı

23.07.2023 - 00:59, Güncelleme: 23.07.2023 - 00:59
 

Çanakkale'de TOGG İştiraki TRUGO ile Yenilenebilir Şarj İstasyonu Açıldı

Çanakkale Ticaret Borsası, TOGG'un iştiraki TRUGO iş birliğiyle elektrikli araç kullanıcılarına hızlı ve çevre dostu şarj imkanı sunuyor.

Çanakkale Ticaret Borsası, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelme trendine uygun olarak ilimizdeki elektrikli araç kullanıcılarına fayda sağlamayı hedefleyerek önemli bir adım atmıştır. Borsa, Türkiye'nin yerli ve milli otomobil markası TOGG'un iştiraki olan Trugo Akıllı Şarj Çözümleri San. ve Tic. A. Ş. ile iş birliği yaparak şarj istasyonu kurmuştur. Bu şarj istasyonu TOGG başta olmak üzere Türkiye genelindeki tüm elektrikli araç sahiplerine açık olacaktır. TRUGO elektrikli otomobil şarj istasyonu, hızlı şarj teknolojisi sayesinde araçları kısa sürede şarj edebilmekte ve kullanıcılara yüksek performanslı şarj imkanı sunmaktadır. Böylece Ticaret Borsası bahçesine kurulan bu şarj istasyonu, elektrikli araçların seyahatlerini daha konforlu hale getirecek ve şehirdeki alternatif ulaşım seçeneklerine de destek verecektir. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türk iş dünyasının üretimin her alanında dünya ile rekabet edebilirliğini TOGG ile bir kez daha gösterdiğini vurgulamıştır. Yerli ve milli otomobil markası TOGG'un satışa çıkarılmasıyla birlikte, Türkiye'nin yerli otomobilinin kesintisiz sürüş deneyimini yaşamak için ülke genelinde TRUGO gibi yerli üretim şarj istasyonlarının yayılmaya başladığını belirtmiştir. Borsa olarak, elektrikli şarj istasyonunu hizmet binasının bahçesine kurarak bu çevre dostu sistemi şehirleri ve üyelerine sunmanın gururunu yaşadıklarını dile getirmiştir. TRUGO elektrikli araç şarj istasyonunda, aynı anda 2 aracın şarj edilebileceği ve 30 dakikadan az sürede %20'den %80'e şarj imkanı sağlandığı bilgisi verilmiştir. Kullanıcılar, mobil aplikasyon üzerinden istasyonları bulabilecek, ulaşabilecek ve çeşitli ödeme yöntemleriyle şarj hizmeti alabilecektir. Çanakkale TV
Çanakkale Ticaret Borsası, TOGG'un iştiraki TRUGO iş birliğiyle elektrikli araç kullanıcılarına hızlı ve çevre dostu şarj imkanı sunuyor.

Çanakkale Ticaret Borsası, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelme trendine uygun olarak ilimizdeki elektrikli araç kullanıcılarına fayda sağlamayı hedefleyerek önemli bir adım atmıştır. Borsa, Türkiye'nin yerli ve milli otomobil markası TOGG'un iştiraki olan Trugo Akıllı Şarj Çözümleri San. ve Tic. A. Ş. ile iş birliği yaparak şarj istasyonu kurmuştur. Bu şarj istasyonu TOGG başta olmak üzere Türkiye genelindeki tüm elektrikli araç sahiplerine açık olacaktır.

TRUGO elektrikli otomobil şarj istasyonu, hızlı şarj teknolojisi sayesinde araçları kısa sürede şarj edebilmekte ve kullanıcılara yüksek performanslı şarj imkanı sunmaktadır. Böylece Ticaret Borsası bahçesine kurulan bu şarj istasyonu, elektrikli araçların seyahatlerini daha konforlu hale getirecek ve şehirdeki alternatif ulaşım seçeneklerine de destek verecektir.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türk iş dünyasının üretimin her alanında dünya ile rekabet edebilirliğini TOGG ile bir kez daha gösterdiğini vurgulamıştır. Yerli ve milli otomobil markası TOGG'un satışa çıkarılmasıyla birlikte, Türkiye'nin yerli otomobilinin kesintisiz sürüş deneyimini yaşamak için ülke genelinde TRUGO gibi yerli üretim şarj istasyonlarının yayılmaya başladığını belirtmiştir. Borsa olarak, elektrikli şarj istasyonunu hizmet binasının bahçesine kurarak bu çevre dostu sistemi şehirleri ve üyelerine sunmanın gururunu yaşadıklarını dile getirmiştir.

TRUGO elektrikli araç şarj istasyonunda, aynı anda 2 aracın şarj edilebileceği ve 30 dakikadan az sürede %20'den %80'e şarj imkanı sağlandığı bilgisi verilmiştir. Kullanıcılar, mobil aplikasyon üzerinden istasyonları bulabilecek, ulaşabilecek ve çeşitli ödeme yöntemleriyle şarj hizmeti alabilecektir.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir