Çanakkale’de sokakta temizlik çalışmaları

GÜNDEM 14.12.2023 - 13:17, Güncelleme: 14.12.2023 - 13:17
 

Çanakkale’de sokakta temizlik çalışmaları

İl Trafik Komisyonu kararınca Donanma Kavşağından 116 Jandarma Kavşağına kadar olan kısmında çift yönlü olarak genel temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Bakım ve temizlik çalışması için önceden yapılan duyurular çerçevesinde caddenin ilgili bölümü araç parklarına kapatıldı. Sabah saatlerinde başlatılan çalışmalarda Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce cadde üzerinde süpürge ve yıkama başta olmak üzere detaylı temizlik gerçekleştirildi. Ayrıca aynı gün, Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce de yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının genel temizlik ve bakımları yapıldı. Çanakkale Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İl Trafik Komisyonu kararı gereğince detaylı temizlik ve bakım çalışmaları, belirlenen program dahilinde ana caddelerde duyurular yapılarak rutin olarak sürdürüleceği belirtilerek, vatandaşlara da bu çalışmaya park yasağına uyarak katkı verdikleri için teşekkür edildi.
İl Trafik Komisyonu kararınca Donanma Kavşağından 116 Jandarma Kavşağına kadar olan kısmında çift yönlü olarak genel temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Bakım ve temizlik çalışması için önceden yapılan duyurular çerçevesinde caddenin ilgili bölümü araç parklarına kapatıldı. Sabah saatlerinde başlatılan çalışmalarda Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce cadde üzerinde süpürge ve yıkama başta olmak üzere detaylı temizlik gerçekleştirildi.

Ayrıca aynı gün, Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce de yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının genel temizlik ve bakımları yapıldı.

Çanakkale Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İl Trafik Komisyonu kararı gereğince detaylı temizlik ve bakım çalışmaları, belirlenen program dahilinde ana caddelerde duyurular yapılarak rutin olarak sürdürüleceği belirtilerek, vatandaşlara da bu çalışmaya park yasağına uyarak katkı verdikleri için teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir