Çanakkale'de Orman Yangını Kontrol Altında, 4 Yaralı Var

18.07.2023 - 23:37, Güncelleme: 18.07.2023 - 23:37
 

Çanakkale'de Orman Yangını Kontrol Altında, 4 Yaralı Var

Çanakkale'de İğdeli Mahallesi'nde başlayan orman yangını, 3 gün süren yoğun müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangında yaralanan 4 kişi tedavi altına alındı.

Orman yangınları, Çanakkale'nin merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde bulunan İğdeli Mahallesi'nde 16 Temmuz Pazar günü saat 16.30 sıralarında başladı. Yangın, çevredekilere büyük tehlike oluşturuyordu ve hızla yayılmaya başladı. Haberler hızla yayıldıkça, sağlık ekipleri ve itfaiyeciler, havadan ve karadan müdahale etmek için bölgeye sevk edildi. Çanakkale'deki 112 ve UMKE ekipleri, yangının etkilediği yerleşim yerleri ve mezralardan 61 vatandaşı tahliye etti. Bu süreçte, 16 araç ve 70 personel, tahliyelerin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı oldu. Yangının kontrol altına alınması, üç gün boyunca süren yoğun çaba ve koordinasyon sonucunda mümkün oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yangınla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dört vatandaşın tedavisinin devam ettiğini belirtti. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve Üniversite Hastanesi, tedavi sürecinde önemli bir rol oynadı. Bu süreçte, orman yangınlarının ciddiyeti bir kez daha hatırlatıldı ve doğal güzelliklerin korunması için daha dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Yangınların kontrol altına alınmasında görev alan ekiplere teşekkür edildi.
Çanakkale'de İğdeli Mahallesi'nde başlayan orman yangını, 3 gün süren yoğun müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangında yaralanan 4 kişi tedavi altına alındı.

Orman yangınları, Çanakkale'nin merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde bulunan İğdeli Mahallesi'nde 16 Temmuz Pazar günü saat 16.30 sıralarında başladı. Yangın, çevredekilere büyük tehlike oluşturuyordu ve hızla yayılmaya başladı.

Haberler hızla yayıldıkça, sağlık ekipleri ve itfaiyeciler, havadan ve karadan müdahale etmek için bölgeye sevk edildi. Çanakkale'deki 112 ve UMKE ekipleri, yangının etkilediği yerleşim yerleri ve mezralardan 61 vatandaşı tahliye etti. Bu süreçte, 16 araç ve 70 personel, tahliyelerin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı oldu.

Yangının kontrol altına alınması, üç gün boyunca süren yoğun çaba ve koordinasyon sonucunda mümkün oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yangınla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dört vatandaşın tedavisinin devam ettiğini belirtti. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve Üniversite Hastanesi, tedavi sürecinde önemli bir rol oynadı.

Bu süreçte, orman yangınlarının ciddiyeti bir kez daha hatırlatıldı ve doğal güzelliklerin korunması için daha dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Yangınların kontrol altına alınmasında görev alan ekiplere teşekkür edildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir