Çanakkale'de Muhtarlar Günü Töreni

GÜNDEM 19.10.2023 - 15:24, Güncelleme: 19.10.2023 - 15:24
 

Çanakkale'de Muhtarlar Günü Töreni

Muhtarlar, Atatürk Anıtı'nda bir araya geldi, saygı ve birlik mesajı ile Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Çanakkale'de, 19 Ekim Muhtarlar Günü anısına gerçekleştirilen çelenk sunma töreni, Çanakkale Valiliği önünde Atatürk Anıtı'na düzenlendi. Törene, Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Sarıbeyli Köyü Muhtarı Şahin Arslan ve muhtarlar katıldı. Program, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı ve katılımcılar saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okuyarak sona erdirdi. Törenin sonunda Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, muhtarlar ile birlikte valilik binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu özel etkinlik, muhtarlar için önemli bir günü kutlama ve bir araya gelme fırsatı sunarken, Çanakkale'nin tarihine ve Atatürk'e olan saygının da bir ifadesi oldu. 
Muhtarlar, Atatürk Anıtı'nda bir araya geldi, saygı ve birlik mesajı ile Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Çanakkale'de, 19 Ekim Muhtarlar Günü anısına gerçekleştirilen çelenk sunma töreni, Çanakkale Valiliği önünde Atatürk Anıtı'na düzenlendi. Törene, Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Sarıbeyli Köyü Muhtarı Şahin Arslan ve muhtarlar katıldı.

Program, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı ve katılımcılar saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okuyarak sona erdirdi. Törenin sonunda Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, muhtarlar ile birlikte valilik binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu özel etkinlik, muhtarlar için önemli bir günü kutlama ve bir araya gelme fırsatı sunarken, Çanakkale'nin tarihine ve Atatürk'e olan saygının da bir ifadesi oldu. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir