Çanakkale'de mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık bekleniyor

20.07.2023 - 00:47, Güncelleme: 20.07.2023 - 00:47
 

Çanakkale'de mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık bekleniyor

Meteorolojiden sıcak hava uyarısı: Çanakkale'de önümüzdeki günlerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak.

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Çanakkale'de önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkları artacak. 20 Temmuz Perşembe'den 23 Temmuz Pazar'a kadar az bulutlu ve açık hava bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. En düşük sıcaklık 22 dereceyi görecek, en yüksek sıcaklık ise 39 dereceye ulaşacak. Meteoroloji, vatandaşları sıcak havalar nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyardı. Sıcak havalarda, uzun süre güneş altında kalmamak, bol sıvı tüketmek ve şapka takmak gerekiyor. İşte Çanakkale'de önümüzdeki 5 gün için hava durumu tahmini: 20 Temmuz Perşembe: Az bulutlu, en yüksek 39 derece 21 Temmuz Cuma: Az bulutlu, en yüksek 38 derece 22 Temmuz Cumartesi: Az bulutlu, en yüksek 37 derece 23 Temmuz Pazar: Az bulutlu, en yüksek 36 derece Çanakkale TV
Meteorolojiden sıcak hava uyarısı: Çanakkale'de önümüzdeki günlerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak.

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Çanakkale'de önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkları artacak. 20 Temmuz Perşembe'den 23 Temmuz Pazar'a kadar az bulutlu ve açık hava bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. En düşük sıcaklık 22 dereceyi görecek, en yüksek sıcaklık ise 39 dereceye ulaşacak.

Meteoroloji, vatandaşları sıcak havalar nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyardı. Sıcak havalarda, uzun süre güneş altında kalmamak, bol sıvı tüketmek ve şapka takmak gerekiyor.

İşte Çanakkale'de önümüzdeki 5 gün için hava durumu tahmini:

  • 20 Temmuz Perşembe: Az bulutlu, en yüksek 39 derece
  • 21 Temmuz Cuma: Az bulutlu, en yüksek 38 derece
  • 22 Temmuz Cumartesi: Az bulutlu, en yüksek 37 derece
  • 23 Temmuz Pazar: Az bulutlu, en yüksek 36 derece

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir