Çanakkale'de Kaza; Otomobil Refüje Çarptı, Sürücü Yaralı

ASAYİŞ 06.09.2023 - 10:47, Güncelleme: 06.09.2023 - 10:47
 

Çanakkale'de Kaza; Otomobil Refüje Çarptı, Sürücü Yaralı

Çanakkale'de Gökçalı köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında otomobil refüje çarptı, sürücü Gülsümay Akıncı yaralandı, şu an tedavi altında.

Çanakkale'de Gökçalı köyü yakınlarında, saat 18.00 sularında meydana gelen trafik kazasında, otomobilin refüje çarpması sonucu sürücü yaralandı. Kaza, 17 GA 901 plakalı otomobili kullanan 49 yaşındaki Gülsümay Akıncı'nın direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle gerçekleşti. Otomobil, çelik bariyerlere çarptıktan sonra yolun sağına savruldu. Kazayı gören diğer sürücüler, hemen olayı polis, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücü Gülsümay Akıncı'ya hemen müdahale etti. Akıncı, ambulansla Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi. Neyse ki, yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor ve tedavi altına alındı. Çanakkale-İzmir kara yolunun 28'inci kilometresinde yaşanan bu trafik kazası, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. 
Çanakkale'de Gökçalı köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında otomobil refüje çarptı, sürücü Gülsümay Akıncı yaralandı, şu an tedavi altında.

Çanakkale'de Gökçalı köyü yakınlarında, saat 18.00 sularında meydana gelen trafik kazasında, otomobilin refüje çarpması sonucu sürücü yaralandı. Kaza, 17 GA 901 plakalı otomobili kullanan 49 yaşındaki Gülsümay Akıncı'nın direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle gerçekleşti. Otomobil, çelik bariyerlere çarptıktan sonra yolun sağına savruldu.

Kazayı gören diğer sürücüler, hemen olayı polis, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücü Gülsümay Akıncı'ya hemen müdahale etti. Akıncı, ambulansla Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi. Neyse ki, yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor ve tedavi altına alındı.

Çanakkale-İzmir kara yolunun 28'inci kilometresinde yaşanan bu trafik kazası, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir