Çanakkale’de kaçak yapılar yıkılıyor

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2024 - 14:42, Güncelleme: 10.02.2024 - 16:03
 

Çanakkale’de kaçak yapılar yıkılıyor

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından kaçak yapı yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çanakkale’de İl Özel İdaresi’nin sorumluluk alanlarında bulunan kaçak yapı ve yapılaşmalarla ilgili mücadelesi etkin bir şekilde devam ediyor. İl Özel İdaresi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nce yürütülen bu çalışmalar çerçevesinde, Ayvacık ilçesi Behram köyünde tespiti yapılan ruhsatsız kaçak yapılardan, mevzuat çerçevesinde süresi dolmuş olanların bir kısmının yıkımları yapıldı. Mevzuat çerçevesinde yine süresi dolacakların yıkımlarına aynı kararlılıkla devam edileceği belirtildi.
Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından kaçak yapı yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çanakkale’de İl Özel İdaresi’nin sorumluluk alanlarında bulunan kaçak yapı ve yapılaşmalarla ilgili mücadelesi etkin bir şekilde devam ediyor.

İl Özel İdaresi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nce yürütülen bu çalışmalar çerçevesinde, Ayvacık ilçesi Behram köyünde tespiti yapılan ruhsatsız kaçak yapılardan, mevzuat çerçevesinde süresi dolmuş olanların bir kısmının yıkımları yapıldı. Mevzuat çerçevesinde yine süresi dolacakların yıkımlarına aynı kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir