Çanakkale’de jandarma uyuşturucu satıcılarına geçit vermiyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2024 - 17:29, Güncelleme: 31.01.2024 - 17:49
 

Çanakkale’de jandarma uyuşturucu satıcılarına geçit vermiyor

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince merkez ve 2 ilçede uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince merkez ve 2 ilçede uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı ve ardından adliyeye sevk edildi. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il dışından kente getirilen uyuşturucu maddelerin satılmasını engellemek ve zehir tacirlerinin yakalanması için çalışma başlattı. Çanakkale, Lapseki ve Ayvacık ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 17 GK 743 ve 35 EF 265 plakalı araçlarında ve şüphelilerin ikametlerinde narkotik köpeği ile yapılan aramalarda; "11 gram metamfetamin, 1.565 gram esrar maddesi, 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı, Öğütücü, 12 sentetik hap, Hassas terazi, Tabanca, 48 tabanca fişeği, 2 av tüfeği kartuşu" ele geçirildi.   Jandarma tarafından şüpheliler S.F., H.A.P., H.A., E.Ö., E.G., S.K., Ö.Ö. ve yabancı uyruklu S.E. gözaltına alındı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince merkez ve 2 ilçede uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince merkez ve 2 ilçede uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı ve ardından adliyeye sevk edildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il dışından kente getirilen uyuşturucu maddelerin satılmasını engellemek ve zehir tacirlerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Çanakkale, Lapseki ve Ayvacık ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 17 GK 743 ve 35 EF 265 plakalı araçlarında ve şüphelilerin ikametlerinde narkotik köpeği ile yapılan aramalarda;

"11 gram metamfetamin,

1.565 gram esrar maddesi,

3 uyuşturucu madde kullanma aparatı,

Öğütücü,

12 sentetik hap,

Hassas terazi,

Tabanca,

48 tabanca fişeği,

2 av tüfeği kartuşu" ele geçirildi.

 

Jandarma tarafından şüpheliler S.F., H.A.P., H.A., E.Ö., E.G., S.K., Ö.Ö. ve yabancı uyruklu S.E. gözaltına alındı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir