Çanakkale'de Fuhuş Çetesine Operasyon, 21 Yabancı Kadın Kurtarıldı

ASAYİŞ 15.07.2023 - 00:13, Güncelleme: 15.07.2023 - 00:18
 

Çanakkale'de Fuhuş Çetesine Operasyon, 21 Yabancı Kadın Kurtarıldı

Çanakkale'de 4 şüphelinin, 21 yabancı kadını fuhuş için kullandığı çeteye yönelik büyük operasyon gerçekleştirildi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, il merkezinde fuhuş faaliyetlerinin gerçekleştiği bilgisine ulaştıktan sonra harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan'dan getirilen 21 yabancı uyruklu kadının para karşılığında fuhuş yaptırıldığı belirlendi. Ekipler, 6 aylık bir süre boyunca yürütülen takip ve araştırmaların ardından G.B. adında Özbekistan uyruklu bir kişinin "Güzel" takma adını kullanarak bu suçları işlediği ortaya çıktı. Operasyon kapsamında G.B. ile birlikte D.M., O.B. ve E.D.U. adlı diğer şüpheliler de yakalandı. Şüphelilerin, kent merkezinde bulunan 21 yabancı uyruklu kadına fuhuş yapmaları karşılığında para ödettikleri ve bu yolla aylık yaklaşık 1 milyon TL gelir elde ettikleri belirlendi. 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların adliyeye sevk edildiği sırada yüzlerini kapattıkları görüldü. Çanakkale'de Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro ekipleri tarafından 6 aylık bir süre boyunca yapılan takip ve araştırmalar sonucunda, kent merkezinde 21 yabancı uyruklu kadının fuhuş yapmak için para karşılığı kullanıldığı ve bu yolla aylık yaklaşık 1 milyon TL gelir elde edildiği ortaya çıktı. Bu suçları işledikleri tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Çanakkale'de 4 şüphelinin, 21 yabancı kadını fuhuş için kullandığı çeteye yönelik büyük operasyon gerçekleştirildi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, il merkezinde fuhuş faaliyetlerinin gerçekleştiği bilgisine ulaştıktan sonra harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan'dan getirilen 21 yabancı uyruklu kadının para karşılığında fuhuş yaptırıldığı belirlendi. Ekipler, 6 aylık bir süre boyunca yürütülen takip ve araştırmaların ardından G.B. adında Özbekistan uyruklu bir kişinin "Güzel" takma adını kullanarak bu suçları işlediği ortaya çıktı. Operasyon kapsamında G.B. ile birlikte D.M., O.B. ve E.D.U. adlı diğer şüpheliler de yakalandı.

Şüphelilerin, kent merkezinde bulunan 21 yabancı uyruklu kadına fuhuş yapmaları karşılığında para ödettikleri ve bu yolla aylık yaklaşık 1 milyon TL gelir elde ettikleri belirlendi.

4 şüpheli, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların adliyeye sevk edildiği sırada yüzlerini kapattıkları görüldü.

Çanakkale'de Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro ekipleri tarafından 6 aylık bir süre boyunca yapılan takip ve araştırmalar sonucunda, kent merkezinde 21 yabancı uyruklu kadının fuhuş yapmak için para karşılığı kullanıldığı ve bu yolla aylık yaklaşık 1 milyon TL gelir elde edildiği ortaya çıktı. Bu suçları işledikleri tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir