Çanakkale'de FETÖ Operasyonu: 11 Şüpheli Yakalandı

ASAYİŞ 26.10.2023 - 13:49, Güncelleme: 26.10.2023 - 13:49
 

Çanakkale'de FETÖ Operasyonu: 11 Şüpheli Yakalandı

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde FETÖ/PDY üyelerine yönelik operasyon, 11 şüpheliyi gözaltına aldı.

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda FETÖ/PDY terör örgütü üyelerine yönelik bir baskın düzenlendi. Operasyon, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın bilgisi ve koordinasyonuyla Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı işbirliğiyle gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda, FETÖ/PDY terör örgütüne üye oldukları ve yurtdışına kaçma hazırlığı yaptıkları şüphesiyle 11 kişi yakalandı. Yakalanan şüpheliler arasında emekli Kıdemli Albay E.B., Hava Kuvvetleri Üsteğmen H.İ.Y., emekli Kurmay Albay E.E.E., Hava Kuvvetleri Astsubay Üstçavuş N.Ö., Hava Kuvvetleri Astsubay Üstçavuş Y.A., Kara Kuvvetleri Yüzbaşı S.A. ve S.B., B.B., Y.K., K.Y. bulunuyor. Ayrıca, organizatör İ.A. da bu grup içinde yer alıyor. Operasyon sırasında şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 2 dizüstü bilgisayar, 9 cep telefonu, 3 USB flash bellek ve yaklaşık 2 milyon 940 bin TL değerinde döviz ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam etmektedir. Bu operasyon, terörle mücadele kapsamında önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.
Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde FETÖ/PDY üyelerine yönelik operasyon, 11 şüpheliyi gözaltına aldı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir