Çanakkale'de Büyük Uyuşturucu Operasyonu

ASAYİŞ 18.10.2023 - 15:23, Güncelleme: 18.10.2023 - 15:23
 

Çanakkale'de Büyük Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale'de jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadelede 8 şüpheliyi gözaltına alarak büyük bir operasyon gerçekleştirdi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretiyle mücadele kapsamında Ayvacık ve Gökçeada ilçelerinde önemli operasyonlar gerçekleştirdi. Gökçeada'nın Küçükkuyu Beldesi Bahçedere köyü ve Gökçetepe Mahallesi'nde düzenlenen bu operasyonlarda, uyuşturucu madde satıcılarına karşı etkili bir mücadele yürütüldü. Toplam 8 şüpheli, R.A., D.C.Y., M.G.C., M.Z.C., F.M.A., A.A.B., C.D. ve A.Ç., gözaltına alındı. Evler, iş yerleri ve araçlarda yapılan detaylı aramalarda ise oldukça büyük miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu kapsamda, 560 gram esrar maddesi, 5 toz esrar maddesi, 2 hassas terazi, 2 kubar esrar öğütme aparatı, 1 kök skunk maddesi, 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 12 kök kenevir bitkisi (iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilmiş), 1 iklimlendirme çadırı, ve çok sayıda iklimlendirme sistemine ait aparatlar (vantilatör, yapay aydınlatma malzemeleri, hava filtresi, ısıtıcı vb) bulundu. Ayrıca, operasyon sırasında 19 uyuşturucu hap, 1 tarihi eser niteliğinde obje ve suç gelirleri olduğu değerlendirilen 21 bin TL de ele geçirildi. Bu başarılı operasyon, uyuşturucu ticareti ve kullanımına karşı mücadelede önemli bir adım olarak nitelendirilmektedir. 
Çanakkale'de jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadelede 8 şüpheliyi gözaltına alarak büyük bir operasyon gerçekleştirdi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretiyle mücadele kapsamında Ayvacık ve Gökçeada ilçelerinde önemli operasyonlar gerçekleştirdi. Gökçeada'nın Küçükkuyu Beldesi Bahçedere köyü ve Gökçetepe Mahallesi'nde düzenlenen bu operasyonlarda, uyuşturucu madde satıcılarına karşı etkili bir mücadele yürütüldü. Toplam 8 şüpheli, R.A., D.C.Y., M.G.C., M.Z.C., F.M.A., A.A.B., C.D. ve A.Ç., gözaltına alındı.

Evler, iş yerleri ve araçlarda yapılan detaylı aramalarda ise oldukça büyük miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu kapsamda, 560 gram esrar maddesi, 5 toz esrar maddesi, 2 hassas terazi, 2 kubar esrar öğütme aparatı, 1 kök skunk maddesi, 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 12 kök kenevir bitkisi (iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilmiş), 1 iklimlendirme çadırı, ve çok sayıda iklimlendirme sistemine ait aparatlar (vantilatör, yapay aydınlatma malzemeleri, hava filtresi, ısıtıcı vb) bulundu.

Ayrıca, operasyon sırasında 19 uyuşturucu hap, 1 tarihi eser niteliğinde obje ve suç gelirleri olduğu değerlendirilen 21 bin TL de ele geçirildi. Bu başarılı operasyon, uyuşturucu ticareti ve kullanımına karşı mücadelede önemli bir adım olarak nitelendirilmektedir. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir