109 2
109

Çanakkale’de bir evde çok sayıda tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2024 - 13:23, Güncelleme: 06.03.2024 - 19:01
 

Çanakkale’de bir evde çok sayıda tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ezine ilçesinde düzenlenen operasyonda bir evde çok sayıda tarihi eser ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün Ezine’nin Yeniköy köyünde 2 kişinin evlerinde uyuşturucu madde ve tarihi eserler olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda, şüpheliler Ş.G. ve G.G.’nin evinde yapılan aramalarda, 10 gram skunk esrar maddesi, 3 gram metamfetamin, esrar öğütücü aparat, Ak-47 Piyade Tüfeği Kasaturası, deniz savaşlarında batan gemilerden çıktığı ve antik çağdan kalma olduğu değerlendirilen 27 amfora, 1900 yıllarından kaldığı değerlendirilen tabak ele geçirildi. Uyuşturucu maddeler ile tarihi eserlere el konuldu. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri ise devam ediyor.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ezine ilçesinde düzenlenen operasyonda bir evde çok sayıda tarihi eser ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün Ezine’nin Yeniköy köyünde 2 kişinin evlerinde uyuşturucu madde ve tarihi eserler olduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda, şüpheliler Ş.G. ve G.G.’nin evinde yapılan aramalarda, 10 gram skunk esrar maddesi, 3 gram metamfetamin, esrar öğütücü aparat, Ak-47 Piyade Tüfeği Kasaturası, deniz savaşlarında batan gemilerden çıktığı ve antik çağdan kalma olduğu değerlendirilen 27 amfora, 1900 yıllarından kaldığı değerlendirilen tabak ele geçirildi. Uyuşturucu maddeler ile tarihi eserlere el konuldu.

Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri ise devam ediyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir