Çanakkale'de Bilek Güreşi Etkinliği Vali AKTAŞ'ın Katılımıyla Gerçekleşti

30.07.2023 - 01:37, Güncelleme: 30.07.2023 - 01:37
 

Çanakkale'de Bilek Güreşi Etkinliği Vali AKTAŞ'ın Katılımıyla Gerçekleşti

Çanakkale'de düzenlenen bilek güreşi etkinliğine Vali İlhami AKTAŞ katıldı, milli sporcu Ümit BURUNLULAR'a destek verdi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Çanakkale'de gerçekleşen etkinlik, Vali İlhami AKTAŞ'ın katılımıyla renkli anlara sahne oldu. Çağlar Kaynak Basket Sahası'nda düzenlenen etkinliğe, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı ve milli sporcu Ümit BURUNLULAR, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, Çanakkale Gönül Dostları üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vali İlhami AKTAŞ, etkinliğe katılan vatandaşlarla samimi bir şekilde görüşerek başarılar diledi ve onlarla yakından ilgilendi. Ayrıca, milli sporcu Ümit BURUNLULAR'dan etkinlik hakkında detaylı bilgi aldı. Dünya ve Avrupa Para Bilek Güreşi Şampiyonu Ümit BURUNLULAR, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Vali İlhami AKTAŞ da bu teşekkürleri destekleyerek, sporculara başarılar diledi ve etkinlikte emeği geçen herkese takdirlerini iletti. 
Çanakkale'de düzenlenen bilek güreşi etkinliğine Vali İlhami AKTAŞ katıldı, milli sporcu Ümit BURUNLULAR'a destek verdi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Çanakkale'de gerçekleşen etkinlik, Vali İlhami AKTAŞ'ın katılımıyla renkli anlara sahne oldu. Çağlar Kaynak Basket Sahası'nda düzenlenen etkinliğe, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı ve milli sporcu Ümit BURUNLULAR, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, Çanakkale Gönül Dostları üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vali İlhami AKTAŞ, etkinliğe katılan vatandaşlarla samimi bir şekilde görüşerek başarılar diledi ve onlarla yakından ilgilendi. Ayrıca, milli sporcu Ümit BURUNLULAR'dan etkinlik hakkında detaylı bilgi aldı.

Dünya ve Avrupa Para Bilek Güreşi Şampiyonu Ümit BURUNLULAR, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Vali İlhami AKTAŞ da bu teşekkürleri destekleyerek, sporculara başarılar diledi ve etkinlikte emeği geçen herkese takdirlerini iletti. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir