Çanakkale'de Biga'da Otomobil Alev Aldı, Diğer Araçlara Zarar Verdi

ASAYİŞ 27.06.2023 - 00:33, Güncelleme: 27.06.2023 - 00:33
 

Çanakkale'de Biga'da Otomobil Alev Aldı, Diğer Araçlara Zarar Verdi

Çanakkale Biga ilçesinde seyir halindeyken alev alan araç kullanılamaz hale gelidi, parktaki diğer otomobiller de yangından etkilendi.

Çanakkale Biga ilçesinde, seyir halindeyken aniden alev alan bir araç kullanılamaz hale geldi. Yangın aynı zamanda park halindeki diğer araçlara da zarar verdi. Olay, Biga ilçesi Sakarya Mahallesi Hasan Özden Sokak altındaki Kocabaş Çayı otoparkında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Hüseyin Barut adlı sürücü, 34 FP 7669 plakalı aracını park etmek üzereyken aracın nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde birdenbire alev aldığını fark etti. Vatandaşlar durumu hemen Biga Belediyesi'ne bildirerek itfaiye ekiplerini olay yerine çağırdı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak aracı söndürdü, ancak araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında Kocabaş çayı otoparkında park halinde bulunan 17 ABH 467 ve 17 KS 532 plakalı diğer araçlar da zarar gördü. Araç sürücüsü Hüseyin Barut, köyden geldiğini ve araç seyir halindeyken dumanlar çıkmaya başladığını söyledi. Bu nedenle aracı terk etmek zorunda kaldığını ifade etti.
Çanakkale Biga ilçesinde seyir halindeyken alev alan araç kullanılamaz hale gelidi, parktaki diğer otomobiller de yangından etkilendi.

Çanakkale Biga ilçesinde, seyir halindeyken aniden alev alan bir araç kullanılamaz hale geldi. Yangın aynı zamanda park halindeki diğer araçlara da zarar verdi.

Olay, Biga ilçesi Sakarya Mahallesi Hasan Özden Sokak altındaki Kocabaş Çayı otoparkında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Hüseyin Barut adlı sürücü, 34 FP 7669 plakalı aracını park etmek üzereyken aracın nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde birdenbire alev aldığını fark etti. Vatandaşlar durumu hemen Biga Belediyesi'ne bildirerek itfaiye ekiplerini olay yerine çağırdı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak aracı söndürdü, ancak araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında Kocabaş çayı otoparkında park halinde bulunan 17 ABH 467 ve 17 KS 532 plakalı diğer araçlar da zarar gördü.

Araç sürücüsü Hüseyin Barut, köyden geldiğini ve araç seyir halindeyken dumanlar çıkmaya başladığını söyledi. Bu nedenle aracı terk etmek zorunda kaldığını ifade etti.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir