Çanakkale'de 40 Kaçak Göçmen Yakalandı

ASAYİŞ 12.09.2023 - 12:27, Güncelleme: 12.09.2023 - 12:27
 

Çanakkale'de 40 Kaçak Göçmen Yakalandı

Çanakkale Ayvacık'da Jandarma operasyonuyla Afganistanlı 40 kaçak göçmen ve 2 organizatör ele geçirildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ayvacık ilçesinde düzenledikleri iki ayrı operasyonla göçmen kaçakçılığına büyük bir darbe vurdu. İlk operasyonları, Ayvacık ilçesi Korubaşı köyünde gerçekleştiren ekipler, toplam 40 kaçak göçmenin ve 2 organizatörün yakalanmasıyla sonuçlandı. Operasyonlarda, aralarında 10 kadın, 12 erkek, 6 erkek çocuk ve 12 kız çocuğun bulunduğu Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen ele geçirildi. Kaçak göçmenlerin yanı sıra, organizatörlerden C.A. ve V.D. de gözaltına alındı. Operasyonlar sırasında kullanılan 2 minibüs ise jandarma tarafından güvenli bir şekilde otoparka çekildi. Gözaltına alınan organizatörlerin jandarma işlemleri devam ederken, kaçak göçmenler ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecek. 
Çanakkale Ayvacık'da Jandarma operasyonuyla Afganistanlı 40 kaçak göçmen ve 2 organizatör ele geçirildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ayvacık ilçesinde düzenledikleri iki ayrı operasyonla göçmen kaçakçılığına büyük bir darbe vurdu. İlk operasyonları, Ayvacık ilçesi Korubaşı köyünde gerçekleştiren ekipler, toplam 40 kaçak göçmenin ve 2 organizatörün yakalanmasıyla sonuçlandı.

Operasyonlarda, aralarında 10 kadın, 12 erkek, 6 erkek çocuk ve 12 kız çocuğun bulunduğu Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen ele geçirildi. Kaçak göçmenlerin yanı sıra, organizatörlerden C.A. ve V.D. de gözaltına alındı. Operasyonlar sırasında kullanılan 2 minibüs ise jandarma tarafından güvenli bir şekilde otoparka çekildi.

Gözaltına alınan organizatörlerin jandarma işlemleri devam ederken, kaçak göçmenler ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecek. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir