Çanakkale'de 4. Köprü ve Sarıçay Temizliği ile Trafik Sorununa Çözüm Yakın

EKONOMİ 08.09.2023 - 00:06, Güncelleme: 08.09.2023 - 00:06
 

Çanakkale'de 4. Köprü ve Sarıçay Temizliği ile Trafik Sorununa Çözüm Yakın

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale'deki köprü ve Sarıçay temizliği projelerini inceledi, trafik sorununa büyük katkı sağlayacaklarını belirtti.

Çanakkale'de inşa edilen dördüncü köprü projesi ve Sarıçay'ın temizlenmesi çalışmaları hızla ilerliyor. Bu önemli projenin inşaat sahasında, AK Parti Belediye Meclisi grubu ve AK Parti İl Yöneticileri ile birlikte incelemelerde bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, projenin şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmada büyük katkı sağlayacağını belirtti. Sarıçay üzerinde yapılan dördüncü köprü inşaatının şantiyesinde teknik bir gezi düzenleyen AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve AK Parti Belediye Meclisi grubu, çalışmaları yakından inceledi ve ilgililerden bilgi aldı. Sarıçay'ın temizlenmesi çalışmalarını da yerinde gözlemleyen İl Başkanı Makas, "Bu değerli proje, şehir merkezindeki trafik yükünün azalmasına büyük katkı sağlayacaktır. 2019 yılında CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın seçim vaatleri arasında yer almasına rağmen hayata geçirilemeyen bu proje, şehrimize önemli bir çözüm sunacaktır" dedi. Başkan Makas, Sarıçay'ın temizlenmesi için belediyenin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini vurgulayarak, "Temizleme çalışmalarının tamamlanabilmesi için Çanakkale Belediyesi'nin alanlara iş makinelerinin girişini sağlaması ve faaliyetlere destek vermesi gerekiyor. Umuyoruz ki bu önemli temizlik projesi, şehrimizin en görünür yerinde, belediyenin ilgisizliği nedeniyle yarıda kalmaz" şeklinde konuştu. Trafik sorunlarının çözümü için devlet tarafından başka projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Makas, "Sarıçay'daki bu çalışmalar sonucunda artık Sarıçay, kirlilikle anılmayacak ve şehrimizde trafik sorunlarına çözüm getirecek yeni projeler devletimiz tarafından hayata geçirilecektir. Bu ziyaret ve incelemelerimizde bir kez daha büyük ve güçlü devletimizle gurur duyduk" şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale'deki köprü ve Sarıçay temizliği projelerini inceledi, trafik sorununa büyük katkı sağlayacaklarını belirtti.

Çanakkale'de inşa edilen dördüncü köprü projesi ve Sarıçay'ın temizlenmesi çalışmaları hızla ilerliyor. Bu önemli projenin inşaat sahasında, AK Parti Belediye Meclisi grubu ve AK Parti İl Yöneticileri ile birlikte incelemelerde bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, projenin şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmada büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Sarıçay üzerinde yapılan dördüncü köprü inşaatının şantiyesinde teknik bir gezi düzenleyen AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve AK Parti Belediye Meclisi grubu, çalışmaları yakından inceledi ve ilgililerden bilgi aldı.

Sarıçay'ın temizlenmesi çalışmalarını da yerinde gözlemleyen İl Başkanı Makas, "Bu değerli proje, şehir merkezindeki trafik yükünün azalmasına büyük katkı sağlayacaktır. 2019 yılında CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın seçim vaatleri arasında yer almasına rağmen hayata geçirilemeyen bu proje, şehrimize önemli bir çözüm sunacaktır" dedi.

Başkan Makas, Sarıçay'ın temizlenmesi için belediyenin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini vurgulayarak, "Temizleme çalışmalarının tamamlanabilmesi için Çanakkale Belediyesi'nin alanlara iş makinelerinin girişini sağlaması ve faaliyetlere destek vermesi gerekiyor. Umuyoruz ki bu önemli temizlik projesi, şehrimizin en görünür yerinde, belediyenin ilgisizliği nedeniyle yarıda kalmaz" şeklinde konuştu.

Trafik sorunlarının çözümü için devlet tarafından başka projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Makas, "Sarıçay'daki bu çalışmalar sonucunda artık Sarıçay, kirlilikle anılmayacak ve şehrimizde trafik sorunlarına çözüm getirecek yeni projeler devletimiz tarafından hayata geçirilecektir. Bu ziyaret ve incelemelerimizde bir kez daha büyük ve güçlü devletimizle gurur duyduk" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir