Çanakkale’de 3 ilçede uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2026 - 15:53, Güncelleme: 24.08.2026 - 12:58
 

Çanakkale’de 3 ilçede uyuşturucu operasyonu

Çanakkale’de 3 ilçede uyuşturucu operasyonu
Çanakkale’de Merkez, Biga ve Ezine ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi. Hakim karşısına çıkan 7 şüpheliden 5’i adli kontrol kararıyla serbest kaldı. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde; Çanakkale, Biga ve Ezine Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde 9-18 Ağustos tarihleri arasında çeşitli uygulamalar gerçekleştirildi. Yürütülen çalışmalar neticesinde, uyuşturucu imal ve ticareti ile yasadışı skunk/kenevir ekimi yaptığı ve uyuşturucu kullandığı tespit edilen 7 şüpheliye yönelik, adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden 5 adreste, 32 personelin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi. Operasyon ve aramalarda,120 gram esrar, 56 kök kenevir, 6 kök skunk bitkisi, 110 gram skunk, 54 adet sentetik ecza, 23 bin 150 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para, iklimlendirme sistemi, uyuşturucu öğütme aparatı ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda yakalanan 7 şüpheli hakkında; uyuşturucu veya uyarıcı imalatı, ticareti ve kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçları çerçevesinde adli işlem başlatıldı. Adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.
Çanakkale’de 3 ilçede uyuşturucu operasyonu
Çanakkale’de Merkez, Biga ve Ezine ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi. Hakim karşısına çıkan 7 şüpheliden 5’i adli kontrol kararıyla serbest kaldı.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde; Çanakkale, Biga ve Ezine Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde 9-18 Ağustos tarihleri arasında çeşitli uygulamalar gerçekleştirildi. Yürütülen çalışmalar neticesinde, uyuşturucu imal ve ticareti ile yasadışı skunk/kenevir ekimi yaptığı ve uyuşturucu kullandığı tespit edilen 7 şüpheliye yönelik, adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden 5 adreste, 32 personelin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi.
Operasyon ve aramalarda,120 gram esrar, 56 kök kenevir, 6 kök skunk bitkisi, 110 gram skunk, 54 adet sentetik ecza, 23 bin 150 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para, iklimlendirme sistemi, uyuşturucu öğütme aparatı ele geçirildi.
Operasyonlar sonucunda yakalanan 7 şüpheli hakkında; uyuşturucu veya uyarıcı imalatı, ticareti ve kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçları çerçevesinde adli işlem başlatıldı. Adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.