Çanakkale'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

GÜNDEM 19.10.2023 - 15:46, Güncelleme: 20.10.2023 - 14:36
 

Çanakkale'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyetin 100. Yılında Birlikte Bayraklarla Coşalım! Türk Bayrağı Asma Kampanyası Başlıyor.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırmak amacıyla il genelinde çeşitli etkinlikler ve aktiviteler planlandı ve Valiliğimiz tarafından koordine ediliyor. Bu yıl, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlayacağımız için, özel bir vurgu yapılıyor. 29 Ekim 2023 Pazar Günü, sadece resmi kurumlar değil, aynı zamanda tüm özel işyerleri ve konutlar da Türk Bayrağı asma kampanyasına katılacak. Bu özel günü coşkuyla kutlamak isteyen her vatandaşımız için, il merkezi, ilçeler ve köylerimizde Valiliğimiz ve ilçe kaymakamlıkları tarafından Türk Bayrağı temin edilecektir. Tüm hemşerilerimizi, 29 Ekim 2023 Pazar Günü evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyoruz. Cumhuriyet Bayramı, bu özel yılın kutlamalarıyla daha da anlamlı hale gelecek. Birlikte bu coşkuyu paylaşarak, Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve sevinçle kutlayalım.
Cumhuriyetin 100. Yılında Birlikte Bayraklarla Coşalım! Türk Bayrağı Asma Kampanyası Başlıyor.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırmak amacıyla il genelinde çeşitli etkinlikler ve aktiviteler planlandı ve Valiliğimiz tarafından koordine ediliyor. Bu yıl, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlayacağımız için, özel bir vurgu yapılıyor.

29 Ekim 2023 Pazar Günü, sadece resmi kurumlar değil, aynı zamanda tüm özel işyerleri ve konutlar da Türk Bayrağı asma kampanyasına katılacak. Bu özel günü coşkuyla kutlamak isteyen her vatandaşımız için, il merkezi, ilçeler ve köylerimizde Valiliğimiz ve ilçe kaymakamlıkları tarafından Türk Bayrağı temin edilecektir.

Tüm hemşerilerimizi, 29 Ekim 2023 Pazar Günü evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyoruz. Cumhuriyet Bayramı, bu özel yılın kutlamalarıyla daha da anlamlı hale gelecek. Birlikte bu coşkuyu paylaşarak, Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve sevinçle kutlayalım.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir