Çanakkale'de 27 Afgan Göçmen Yakalandı

ASAYİŞ 19.10.2023 - 15:22, Güncelleme: 19.10.2023 - 15:22
 

Çanakkale'de 27 Afgan Göçmen Yakalandı

Çanakkale'de Afganistan uyruklu 27 kaçak göçmen ve 4 organizatör jandarma operasyonuyla yakalandı, güvenlik ön planda.

Ayvacık İlçesi'nde Gerçekleşen Kaçak Göçmen Operasyonunda 27 Afgan Göçmen Yakalandı Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Ayvacık ilçesinde kaçak göçmen operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Son operasyonlarından birinde, Behram Köyü bölgesinde gerçekleştirilen harekatta Afganistan uyruklu 27 kaçak göçmen ve 4 organizatör yakalandı. Operasyon sonucunda 4 araç da el konularak emniyetli bir otoparka çekildi. Gözaltına alınan organizatörler D.E., C.T., M.Y.B. ve Z.C.B'nin jandarmadaki işlemleri halen devam etmektedir. Yakalanan 27 kaçak göçmen ise jandarma işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecekler. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, kaçak göçmenler ve organizatörlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor. Bu son operasyon, bölgedeki güvenliği sağlama ve yasa dışı göçmen akınlarını engelleme konusundaki kararlılıklarını bir kez daha gösteriyor. 
Çanakkale'de Afganistan uyruklu 27 kaçak göçmen ve 4 organizatör jandarma operasyonuyla yakalandı, güvenlik ön planda.

Ayvacık İlçesi'nde Gerçekleşen Kaçak Göçmen Operasyonunda 27 Afgan Göçmen Yakalandı

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Ayvacık ilçesinde kaçak göçmen operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Son operasyonlarından birinde, Behram Köyü bölgesinde gerçekleştirilen harekatta Afganistan uyruklu 27 kaçak göçmen ve 4 organizatör yakalandı.

Operasyon sonucunda 4 araç da el konularak emniyetli bir otoparka çekildi. Gözaltına alınan organizatörler D.E., C.T., M.Y.B. ve Z.C.B'nin jandarmadaki işlemleri halen devam etmektedir.

Yakalanan 27 kaçak göçmen ise jandarma işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecekler.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, kaçak göçmenler ve organizatörlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor. Bu son operasyon, bölgedeki güvenliği sağlama ve yasa dışı göçmen akınlarını engelleme konusundaki kararlılıklarını bir kez daha gösteriyor. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir