109 2
109

Çanakkale’de 23 bin fidan toprakla buluştu

TARIM (HM) - Haber Merkezi | 11.11.2022 - 22:56, Güncelleme: 11.11.2022 - 22:56
 

Çanakkale’de 23 bin fidan toprakla buluştu

Çanakkale’de 23 bin fidan toprakla buluştu

Çanakkale’de, Milli Ağaçlandırma Günü çerçevesinde 23 bin fidan toprakla buluştu. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Çanakkale’de 15 ayrı noktada 23 bin fidan dikimi yapıldı. Kurşunlu Mahallesi’nde düzenlenen fidan dikim etkinliğine ise Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Boğaz ve Garnizon Komutanı Mustafa Turhan Ecevit, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlikte konuşan Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, "Milli Ağaçlandırma Günü çerçevesinde 15 ayrı noktada 23 bin adet fidan dikimi yaptık. Yıl sonuna kadar 4 milyon 850 bin adet fidan daha toprakla buluşturulacaktır" dedi.
Çanakkale’de 23 bin fidan toprakla buluştu

Çanakkale’de, Milli Ağaçlandırma Günü çerçevesinde 23 bin fidan toprakla buluştu.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Çanakkale’de 15 ayrı noktada 23 bin fidan dikimi yapıldı. Kurşunlu Mahallesi’nde düzenlenen fidan dikim etkinliğine ise Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Boğaz ve Garnizon Komutanı Mustafa Turhan Ecevit, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Etkinlikte konuşan Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, "Milli Ağaçlandırma Günü çerçevesinde 15 ayrı noktada 23 bin adet fidan dikimi yaptık. Yıl sonuna kadar 4 milyon 850 bin adet fidan daha toprakla buluşturulacaktır" dedi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir