Çanakkale Valisi Yangın Bölgesinde Vatandaşlarla Buluştu

GÜNDEM 21.07.2023 - 23:47, Güncelleme: 21.07.2023 - 23:47
 

Çanakkale Valisi Yangın Bölgesinde Vatandaşlarla Buluştu

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, orman yangınları sonrası Kızılkeçili köyünde incelemelerde bulunarak vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yangından etkilenen Kızılkeçili Yukarı Okçular, Musaköy, Özbek, Kemel, Kayadere, Işıklar, Dörtyol, Kurşunlu, Yapıldak ve Mareşal Fevzi Çakmak köylerine yönelik incelemelerde bulunmak ve bölge halkıyla bir araya gelmek üzere harekete geçti. Ziyaret sırasında, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun Tohumcu da Vali'ye eşlik etti. Vali Aktaş, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek devletin her zaman yanlarında olduğunu ve ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. Çanakkale'de 16 Temmuz Pazar günü merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde başlayan ve 52 saat süren orman yangınları, bölgede büyük bir yıkıma neden oldu. Ancak acıların ve zorlukların ortasında, insanlık ve dayanışma örnekleri de yürekleri ısıttı. Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Aktaş, onlara devletin her zaman yanında olduğunu ve ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade etti. Bölge halkının dayanışma ruhu ve fedakarlığı, bu zor zamanlarda bir kez daha parladı. İtfaiye ekiplerinin ve diğer kurtarma güçlerinin gece gündüz demeden yaptıkları kahramanca çalışmalar, facianın boyutlarını daha da artırmaktan kurtardı. Halkın da kendi imkanlarıyla destek olması, gösterilen gayretin ne kadar büyük olduğunu gösterdi.
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, orman yangınları sonrası Kızılkeçili köyünde incelemelerde bulunarak vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yangından etkilenen Kızılkeçili Yukarı Okçular, Musaköy, Özbek, Kemel, Kayadere, Işıklar, Dörtyol, Kurşunlu, Yapıldak ve Mareşal Fevzi Çakmak köylerine yönelik incelemelerde bulunmak ve bölge halkıyla bir araya gelmek üzere harekete geçti.

Ziyaret sırasında, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun Tohumcu da Vali'ye eşlik etti. Vali Aktaş, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek devletin her zaman yanlarında olduğunu ve ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.

Çanakkale'de 16 Temmuz Pazar günü merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde başlayan ve 52 saat süren orman yangınları, bölgede büyük bir yıkıma neden oldu. Ancak acıların ve zorlukların ortasında, insanlık ve dayanışma örnekleri de yürekleri ısıttı.

Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Aktaş, onlara devletin her zaman yanında olduğunu ve ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade etti. Bölge halkının dayanışma ruhu ve fedakarlığı, bu zor zamanlarda bir kez daha parladı. İtfaiye ekiplerinin ve diğer kurtarma güçlerinin gece gündüz demeden yaptıkları kahramanca çalışmalar, facianın boyutlarını daha da artırmaktan kurtardı. Halkın da kendi imkanlarıyla destek olması, gösterilen gayretin ne kadar büyük olduğunu gösterdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir