Çanakkale Valisi Aktaş'a Japon Başkonsolos Ziyareti

SİYASET 13.09.2023 - 10:28, Güncelleme: 13.09.2023 - 10:28
 

Çanakkale Valisi Aktaş'a Japon Başkonsolos Ziyareti

Çanakkale'de Vali ile Japonya Başkonsolosu arasındaki dostane ziyaret ve kültürel paylaşım.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale'de önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Japonya İstanbul Başkonsolosu KASAHARA Kenichi ile gerçekleşen bu buluşma sıcak bir sohbetle başladı. İki diplomat, bir süre boyunca samimi bir şekilde görüşerek gündem meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. KASAHARA Kenichi, Çanakkale'yi ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, bu tarihi şehrin güzelliklerini keşfetmekten büyük keyif aldığını ifade etti. Kendisi, Türk kültürünü ve tarihini daha yakından tanıma fırsatı bulmanın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu vurguladı. Vali İlhami AKTAŞ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Japonya İstanbul Başkonsolosu KASAHARA Kenichi'ye özel bir hediye sunarak bu anı ölümsüzleştirdi. Vali, Çanakkale'nin sembolü haline gelmiş olan minyatür şehitler abidesini kendisine armağan etti. Çanakkale TV
Çanakkale'de Vali ile Japonya Başkonsolosu arasındaki dostane ziyaret ve kültürel paylaşım.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale'de önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Japonya İstanbul Başkonsolosu KASAHARA Kenichi ile gerçekleşen bu buluşma sıcak bir sohbetle başladı. İki diplomat, bir süre boyunca samimi bir şekilde görüşerek gündem meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

KASAHARA Kenichi, Çanakkale'yi ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, bu tarihi şehrin güzelliklerini keşfetmekten büyük keyif aldığını ifade etti. Kendisi, Türk kültürünü ve tarihini daha yakından tanıma fırsatı bulmanın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu vurguladı.

Vali İlhami AKTAŞ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Japonya İstanbul Başkonsolosu KASAHARA Kenichi'ye özel bir hediye sunarak bu anı ölümsüzleştirdi. Vali, Çanakkale'nin sembolü haline gelmiş olan minyatür şehitler abidesini kendisine armağan etti.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir