Çanakkale Tur Otobüsü Kazasında 1 Ölü, 8 Yaralı

ASAYİŞ 28.07.2023 - 00:34, Güncelleme: 28.07.2023 - 00:34
 

Çanakkale Tur Otobüsü Kazasında 1 Ölü, 8 Yaralı

Gelibolu'da kaza: Tur otobüsü şoförünün kalp krizi sonucu direksiyon kayboldu, 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Gelibolu İlçesi'nde meydana gelen üzücü bir kaza, tur otobüsünde yaşanan trajik bir olayla sonuçlandı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. İddialara göre, kazanın sebebi, otobüs şoförünün ani bir kalp krizi geçirmesi olarak belirtiliyor. Kaza, saat 16.00 civarında Burhanlı köyü yakınlarında meydana geldi. Bursa'dan Çanakkale'ye gezi düzenleyen 16 AZL 892 plakalı tur otobüsü, dönüş yolunda kaza geçirdi. Otobüs şoförü Adem Koçak'ın iddia edilen kalp krizi nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, otobüs yol kenarındaki bir bahçe duvarına çarptı. Ne yazık ki, otobüs şoförü Koçak olay yerinde hayatını kaybetti ve 8 yolcu da yaralandı. Yaralılar hızla sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Olay yerine gelen savcılık ve inceleme ekibi, gerekli çalışmaları gerçekleştirdi. Otobüs şoförü Adem Koçak'ın cenazesi ise Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Gelibolu'da kaza: Tur otobüsü şoförünün kalp krizi sonucu direksiyon kayboldu, 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Gelibolu İlçesi'nde meydana gelen üzücü bir kaza, tur otobüsünde yaşanan trajik bir olayla sonuçlandı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. İddialara göre, kazanın sebebi, otobüs şoförünün ani bir kalp krizi geçirmesi olarak belirtiliyor.

Kaza, saat 16.00 civarında Burhanlı köyü yakınlarında meydana geldi. Bursa'dan Çanakkale'ye gezi düzenleyen 16 AZL 892 plakalı tur otobüsü, dönüş yolunda kaza geçirdi. Otobüs şoförü Adem Koçak'ın iddia edilen kalp krizi nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, otobüs yol kenarındaki bir bahçe duvarına çarptı. Ne yazık ki, otobüs şoförü Koçak olay yerinde hayatını kaybetti ve 8 yolcu da yaralandı. Yaralılar hızla sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen savcılık ve inceleme ekibi, gerekli çalışmaları gerçekleştirdi. Otobüs şoförü Adem Koçak'ın cenazesi ise Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir