109 2
109

Çanakkale Ticaret Borsası İl Müdürü İle Tarım İstişareleri

12.10.2023 - 12:24, Güncelleme: 12.10.2023 - 12:24
 

Çanakkale Ticaret Borsası İl Müdürü İle Tarım İstişareleri

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı, İl Tarım Müdürü'nü ağırlayarak tarımsal işbirliği ve potansiyeli hakkında görüştü.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, İl Tarım Müdürü Nazan Türkarslan'ı ağırladı. Ziyarette Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halil İbrahim Büyükgaga ile Genel Sekreter Sevcan Elver de hazır bulundu. Başkan Deniz, ziyaretin başlangıcında İl Müdürü Türkarslan'a ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çanakkale'nin tarımsal ekonomisi ve Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında bilgi vererek, şehrin coğrafyasının ve iklim koşullarının tarıma uygunluğundan, biyoçeşitliliğinden, tarımsal üretim kültüründen ve nitelikli insan kaynağından bahsetti. Başkan Deniz, şu sözlerle devam etti: "Çanakkale, tarımsal üretimde hak ettiği yere ulaşma potansiyeline sahip bir il. Bu nedenle Çanakkale Ticaret Borsası olarak, sizlerle işbirliği içinde çalışarak bu potansiyeli en üst düzeye çıkarmaya devam edeceğiz." Ziyaret son derece samimi bir ortamda gerçekleşti, ve tarım ile tarıma dayalı sanayi sektörüne ilişkin önemli konular üzerinde istişarelerde bulunuldu. İl Müdürü Nazan Türkarslan, ev sahipliği için Başkan Deniz'e teşekkürlerini ileterek ziyaret sona erdi. 
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı, İl Tarım Müdürü'nü ağırlayarak tarımsal işbirliği ve potansiyeli hakkında görüştü.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, İl Tarım Müdürü Nazan Türkarslan'ı ağırladı. Ziyarette Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halil İbrahim Büyükgaga ile Genel Sekreter Sevcan Elver de hazır bulundu.

Başkan Deniz, ziyaretin başlangıcında İl Müdürü Türkarslan'a ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çanakkale'nin tarımsal ekonomisi ve Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında bilgi vererek, şehrin coğrafyasının ve iklim koşullarının tarıma uygunluğundan, biyoçeşitliliğinden, tarımsal üretim kültüründen ve nitelikli insan kaynağından bahsetti.

Başkan Deniz, şu sözlerle devam etti: "Çanakkale, tarımsal üretimde hak ettiği yere ulaşma potansiyeline sahip bir il. Bu nedenle Çanakkale Ticaret Borsası olarak, sizlerle işbirliği içinde çalışarak bu potansiyeli en üst düzeye çıkarmaya devam edeceğiz."

Ziyaret son derece samimi bir ortamda gerçekleşti, ve tarım ile tarıma dayalı sanayi sektörüne ilişkin önemli konular üzerinde istişarelerde bulunuldu. İl Müdürü Nazan Türkarslan, ev sahipliği için Başkan Deniz'e teşekkürlerini ileterek ziyaret sona erdi. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir