109 2
109

’Çanakkale Savaşları’ sergisi açıldı

(HM) - Haber Merkezi | 15.03.2022 - 17:16, Güncelleme: 15.03.2022 - 13:12
 

’Çanakkale Savaşları’ sergisi açıldı

’Çanakkale Savaşları’ sergisi açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tarih Topluluğu ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma ve Tanıtma Topluluğu’nun hazırladığı ‘Çanakkale Savaşları’ sergisi açıldı.Çanakkale Savaşları Sergisi, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü ve Zafer Haftası kutlamaları kapsamında 14-20 Mart 2022 tarihleri arasında bir AVM’de ziyaret edilebilecek.Sergide, deniz ve kara muharebelerine dair fotoğrafların yanı sıra cephe gerisinde yaşananlar ve kentin uğradığı tahribatı yansıtan çeşitli kareler yer alıyor.
’Çanakkale Savaşları’ sergisi açıldı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tarih Topluluğu ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma ve Tanıtma Topluluğu’nun hazırladığı ‘Çanakkale Savaşları’ sergisi açıldı.
Çanakkale Savaşları Sergisi, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü ve Zafer Haftası kutlamaları kapsamında 14-20 Mart 2022 tarihleri arasında bir AVM’de ziyaret edilebilecek.
Sergide, deniz ve kara muharebelerine dair fotoğrafların yanı sıra cephe gerisinde yaşananlar ve kentin uğradığı tahribatı yansıtan çeşitli kareler yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir