Çanakkale Sarıcaeli'de Yangın Kontrol Altında

GÜNDEM 02.08.2023 - 01:27, Güncelleme: 02.08.2023 - 01:27
 

Çanakkale Sarıcaeli'de Yangın Kontrol Altında

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sarıcaeli Köyü'nde çıkan yangının ekipler tarafından kontrol altına alındığını duyurdu. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sarıcaeli Köyü'nde meydana gelen yangın hakkında güncel bilgiler verdi. Başkan Gökhan, ormanda başlayan yangına ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındığını duyurdu. Yangınla ilgili soğutma çalışmalarının ise halen devam ettiğini belirtti. Çanakkale'nin Merkez ilçesine bağlı olan Sarıcaeli Köyü'nde meydana gelen yangın, bölge halkını endişelendirmişti. Ancak Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte kamuoyuna güven verici bir mesaj iletildi. Başkan Gökhan, ekiplerin yangına hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Halkın güvenliği ve yangının yayılmasını önlemek için büyük çaba gösteren ekiplere teşekkür eden Başkan Gökhan, soğutma çalışmalarının hala devam ettiğini belirtti. Yangın söndürme çalışmaları tamamlandıktan sonra, bölgedeki son tehlikelerin bertaraf edileceği ve soğutma işlemlerinin tamamlanacağı vurgulandı. Başkan Gökhan, son olarak "Sarıcaeli Köyü'nde başlayan yangın hepimizi korkuttu. Ancak ekiplerimizin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangını kontrol altına aldık ve soğutma çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Hepimize geçmiş olsun." şeklinde bir mesajla yangınla ilgili güncel durumu kamuoyuna duyurdu. Çanakkale TV
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sarıcaeli Köyü'nde çıkan yangının ekipler tarafından kontrol altına alındığını duyurdu. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sarıcaeli Köyü'nde meydana gelen yangın hakkında güncel bilgiler verdi. Başkan Gökhan, ormanda başlayan yangına ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındığını duyurdu. Yangınla ilgili soğutma çalışmalarının ise halen devam ettiğini belirtti.

Çanakkale'nin Merkez ilçesine bağlı olan Sarıcaeli Köyü'nde meydana gelen yangın, bölge halkını endişelendirmişti. Ancak Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte kamuoyuna güven verici bir mesaj iletildi. Başkan Gökhan, ekiplerin yangına hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Halkın güvenliği ve yangının yayılmasını önlemek için büyük çaba gösteren ekiplere teşekkür eden Başkan Gökhan, soğutma çalışmalarının hala devam ettiğini belirtti. Yangın söndürme çalışmaları tamamlandıktan sonra, bölgedeki son tehlikelerin bertaraf edileceği ve soğutma işlemlerinin tamamlanacağı vurgulandı.

Başkan Gökhan, son olarak "Sarıcaeli Köyü'nde başlayan yangın hepimizi korkuttu. Ancak ekiplerimizin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangını kontrol altına aldık ve soğutma çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Hepimize geçmiş olsun." şeklinde bir mesajla yangınla ilgili güncel durumu kamuoyuna duyurdu.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir