109 2
109

Çanakkale Ruhu Yangın Felaketinde Birleşti

GÜNDEM 26.08.2023 - 03:06, Güncelleme: 26.08.2023 - 03:06
 

Çanakkale Ruhu Yangın Felaketinde Birleşti

AK Parti Çanakkale Milletvekili Gider, Tarım İl Müdürlüğü ve gönüllülerin işbirliğiyle gerçekleşen yardımların Çanakkale'nin dayanışma ruhunu yansıttığını vurguladı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Tarım İl Müdürlüğü ve gönüllülerin özverili çalışmalarıyla gerçekleşen yardımların, Çanakkale'nin dayanışma kültürünü en güzel şekilde yansıttığını ifade etti. Yangın sürecinin ardından da bu birliktelik duygusunun devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Gider, "Çanakkale Ruhu, bir kez daha kendini göstererek insanları bir araya getirdi. Yangın, sadece fiziksel değil aynı zamanda manevi anlamda da büyük zararlar verdi. Ancak devletimizin koordineli müdahalesi ve vatandaşlarımızın destekleriyle yangın kontrol altına alındı. Özellikle çiftçilerimiz bu süreçte büyük kayıplar yaşadı. Hızla harekete geçen Tarım İl Müdürlüğü ve Kumkale köyünden gönüllü çiftçilerimiz, Yağcılar ve Ulupınar köylerindeki çiftçilere saman, ot balyaları ve yem yardımında bulundu. Bu örnek dayanışma, bizlere ne kadar güçlü bir toplum olduğumuzu bir kez daha hatırlattı. Devletimiz, yangının neden olduğu zararları en aza indirgemek için gereken adımları atacaktır. Ancak gönüllülerimizin ve vatandaşlarımızın desteği de bu süreçte büyük önem taşıyor. Birlikte hareket etmek, zor zamanlarda yan yana durmak gerçekten takdire şayan bir davranış. Çanakkale'nin dayanışma kültürü ve ruhu, her zaman olduğu gibi en zor anlarda bile varlığını hissettiriyor." şeklinde konuştu.    Çanakkale TV
AK Parti Çanakkale Milletvekili Gider, Tarım İl Müdürlüğü ve gönüllülerin işbirliğiyle gerçekleşen yardımların Çanakkale'nin dayanışma ruhunu yansıttığını vurguladı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Tarım İl Müdürlüğü ve gönüllülerin özverili çalışmalarıyla gerçekleşen yardımların, Çanakkale'nin dayanışma kültürünü en güzel şekilde yansıttığını ifade etti. Yangın sürecinin ardından da bu birliktelik duygusunun devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Gider, "Çanakkale Ruhu, bir kez daha kendini göstererek insanları bir araya getirdi. Yangın, sadece fiziksel değil aynı zamanda manevi anlamda da büyük zararlar verdi. Ancak devletimizin koordineli müdahalesi ve vatandaşlarımızın destekleriyle yangın kontrol altına alındı. Özellikle çiftçilerimiz bu süreçte büyük kayıplar yaşadı. Hızla harekete geçen Tarım İl Müdürlüğü ve Kumkale köyünden gönüllü çiftçilerimiz, Yağcılar ve Ulupınar köylerindeki çiftçilere saman, ot balyaları ve yem yardımında bulundu. Bu örnek dayanışma, bizlere ne kadar güçlü bir toplum olduğumuzu bir kez daha hatırlattı. Devletimiz, yangının neden olduğu zararları en aza indirgemek için gereken adımları atacaktır. Ancak gönüllülerimizin ve vatandaşlarımızın desteği de bu süreçte büyük önem taşıyor. Birlikte hareket etmek, zor zamanlarda yan yana durmak gerçekten takdire şayan bir davranış. Çanakkale'nin dayanışma kültürü ve ruhu, her zaman olduğu gibi en zor anlarda bile varlığını hissettiriyor." şeklinde konuştu. 

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir